Klockarvägen 1671233 Hällefors

Spännande kurser och engagerad personal! Kultur, design och konstnärligt skapande.

Göteborgsvägen 344330 Lerum

Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen folkbildningsorganisation med visionen om ett samhälle där människor växer genom kunskap, insikt och delaktighet. SV har idag verksamhet i landets alla kommuner och varje år når vi över 210 000 unika individer i studiecirklar och flera deltar i två eller fler cirklar. Tillsammans med de öppna arrangemangen, såsom föreläsningar och kulturprogram når vi ca 3,5 miljoner människor med vår verksamhet. Organisationen har drygt 900 anställda, ca 20 000 studiecirkelledare och närmare 500 förtroendevalda. Våra grundorganisationer är Centerpartiet, Liberalerna och LRF. Studieförbundet Vuxenskolan bildades 1967 men har historiska rötter 100 år tillbaka i tiden.

Bangatan 254433 Hjo

3.67 (3)

Utsikten över Vättern och småbåtshamnen, läget i stadsparken och hotellets spännande arkitektur är sådant du ser när du kommer till oss. Vårt läge mellan Göteborg och Stockholm uppskattas av många. Det är enkelt att ta sig hit. Vi älskar mat och dryck. Det sägs att Skaraborg är Sveriges skafferi och Bellevue ligger mitt i denna bördiga bygd.

Prins eugens väg 611521 Stockholm

3 (1)

Prins Eugens Waldemarsudde, som ursprungligen var bostad åt prins Eugen, är idag ett konstmuseum. Prinsen var en av sin tids främsta landskapsmålare och konstsamlare. Året runt visas verk ur samlingarna och tillfälliga utställningar. Museet är omgivet av en vacker trädgård.

Bergagatan 1234143 Ljungby

Välkommen till Sveriges ledande studieförbund!Vi finns i alla landets kommuner. Vi erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang.

Danska vägen 1333236 Gislaved

Gislaveds Industrimuseum är ett unikt museum specialiserat på GUMMI - PLAST - LÄDER - MED MERA inom Gislaveds kommun. Varmt välkomna!

Gubbängstorget 11712245 Enskede

moment: ligger i 50-tals biografen City i Stockholmsförorten Gubbängen. Verksamheten startades av ett kollektiv av konstnärer som producerade teater, konserter, konstutställningar och filmklubbar. I dag produceras framför allt teater, men vi arrangerar även konserter och andra evenemang och i teaterns foajé finns en bar/café.

Adolf Hedinsvägen 5898133 Kiruna

Sametinget är både ett samiskt folkvalt parlament och en statlig förvaltningsmyndighet under regeringen. Sametinget har sitt huvudkansli i Kiruna och kontor i Jokkmokk, Tärnaby och Östersund.

Industrivägen 1492531 Tärnaby

Sametinget i Sverige är både ett folkvalt organ och en statlig myndighet för samiska frågor under regeringen. Sametinget har sitt huvudkansli i Kiruna och kontor i Jokkmokk, Tärnaby och Östersund.

Öneslingan 1183251 Frösön

Sametinget i Sverige är både ett folkvalt organ och en statlig myndighet för samiska frågor under regeringen. Sametinget har sitt huvudkansli i Kiruna och kontor i Jokkmokk, Tärnaby och Östersund.

Lärargatan 296231 Jokkmokk

Sametinget i Sverige är både ett folkvalt organ och en statlig myndighet för samiska frågor under regeringen. Sametinget har sitt huvudkansli i Kiruna och kontor i Jokkmokk, Tärnaby och Östersund.

Dunderbergsgatan 238230 Nybro

I Glasriket har det tillverkats munblåst glas sedan 1742. Idag möter du som besökare både bruksglas och konstglas i världsklass och du är välkommen ända fram till glasugnarna för att se när det skapas!

Rådhusgatan 236130 Emmaboda

Välkommen till Emmaboda en del av Glasriket!

Tollsgatan 230232 Halmstad

Hallands Konstmuseum ligger vackert beläget intill Nissan och Norre Katts park i centrala Halmstad. Här kan du ta del av utställningar, spännande programpunkter och ett härligt kafé med utsikt över Nissan.

Råshult 7834371 Diö

Råshult inbjuder till en fantastisk tidsresa tillbaka till 1700 talet. Det KRAV certifierade caféet erbjuder ekologiska produkter såsom hembakade kakor, glass från Piper, ostkaka med sylt och grädde samt en vegetarisk buffé, Inspirerande performance guidning, med självaste Carl von Linné som ciceron. I receptionsbyggnad finns möjlighet att anordna både konferenser och inbjuda till familjehögtider. Trädgården med sina äppelträd och utsikt över örtagården, skapar en rofylld plats.

Laxholmen60221 Norrköping

På Arbetets museum möter du berättelser om människors yrkesliv och vardagsliv. Du hittar oss i hjärtat av Norrköping, i den unika industribyggnaden Strykjärnet. Här finns också restaurang, café, konferensverksamhet och museibutik. Fri entré och öppet nästan alla dagar på året.

Köpmangatan 1538731 Borgholm

Välkommen till ett avLANDETS MEST LÄSTA TURISTMAGASIN!Det är inte en tillfällighet att ÖlandsMagazinet är det populäraste magasinet på Öland och ett avSveriges mest lästa turistmagasin. Varje utgåva inspirerar och sprider glädje till såväl turister,bofasta som fritidshusägare runt hela ön.Boka din annonsplats hos oss. Välkommen!