Järnvägsrestaurangen Östra Station
3.55 (11)
Sedan den 1 mars 1935 har restaurangen drivits av samma familj. Av mig Berit Wahlgren sedan 1983 och innan dess av min moster Anni Schollin.Tack vare vår envishet (vi är äkta rospiggar) har allt bevarats i ursprungligt skick.Maten har alltid varit svensk husmanskost. Tillagad av färska svenska råvaror, mycket grädde och smör.Lördagar är puben öppen 15.00 - 23.00 Söndagar är puben öppen 14.00 - 21.00
Cayenne Catering
5 (1)
Cayenne skapades ur vår gemensamma önskan att skapa en högkvalitativ cateringverksamhet, där organisation är lika viktigt som kreation. Vår fokus på kvalitet och vår egen stora kärlek till mat, gör naturliga och fräscha råvaror till ett måste. Och med många års samlade erfarenheter av mat, dryck, fester och evenemang, har vi fått ett bra nätverk av mycket kompetent personal.
Restaurang Spiskroken
Vi lagar all mat från grunden med bra råvaror, kärlek och ett klassiskt husmanskostligt hantverk. Det erbjuds alltid olika alternativt så som kött, fågel, fisk, pasta och vegetariskt/veganskt. Alltid inklusive salladsbuffé, dressing, smör, bröd, läsk/mjölk, te/kaffe och kakor.