Om Ynde Music Förlag

Om Ynde Music Förlag.År 2016 startade Notförlaget Ynde Music. Vi är alltså relativt nystartade, men bakom förlaget ligger många års erfarenhet av körverksamhet, arrangering och komponering. Den största delen av förlagets utbud är hittills skapat av Nils Wallnäs.De flesta arren är prövade och framförda i levande konsertsammanhang och är angelägna att föras vidare till andra körer och ensembler.

Den största delen av Ynde Musics produkter är just körarrangemang. Vi vill påstå att våra körnoter är unika; de är skrivna för en viss kör och för ett visst sammanhang. Jazz-arren är exempelvis tillkomna direkt för att kunna fungera tillsammans med ett specifikt jazzband för ett bestämt projekt. Många av arrangemangen är använda i levande konsertsammanhang. De flesta arr är skrivna så att de flesta körer ska kunna sjunga dem. Den konstnärliga kvalitén har vi givetvis inte gjort avkall på.

Våra körarr. representerar många olika musikkategorier. En del av sångerna är givna för kyrkans gudstjänster, men vi har även många sånger för helt andra sammanhang, alltifrån kärlekssånger till ”Helan går”.

Körarrangemang kostar 16 kronor per notblad, men man måste köpa minst en köruppsättning på 20 ex. Arrangemangen för damtrio och damkvartett kostar 35 kr stycket med ett minsta antal av 5 ex. I priserna ingår alltid 6% moms.

Vid beställning får man noterna direkt via mejl i PDF-format (s.k. direktnoter). Mejlet är också din faktura. Ingen separat faktura skickas.

Vi ser med spänning fram emot att få er som kund och önskar er lycka till med musicerandet!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Ynde Music Förlag Artister, artistförmedling, Sölvesborg - 1
  • Ynde Music Förlag Artister, artistförmedling, Sölvesborg - 2
  • Ynde Music Förlag Artister, artistförmedling, Sölvesborg - 3
  • Ynde Music Förlag Artister, artistförmedling, Sölvesborg - 4
  • Ynde Music Förlag Artister, artistförmedling, Sölvesborg - 5
  • Ynde Music Förlag Artister, artistförmedling, Sölvesborg - 6
  • Ynde Music Förlag Artister, artistförmedling, Sölvesborg - 7
  • Ynde Music Förlag Artister, artistförmedling, Sölvesborg - 8
  • Ynde Music Förlag Artister, artistförmedling, Sölvesborg - 9
  • Ynde Music Förlag Artister, artistförmedling, Sölvesborg - 10
  • Ynde Music Förlag Artister, artistförmedling, Sölvesborg - 11
  • Ynde Music Förlag Artister, artistförmedling, Sölvesborg - 12
  • Ynde Music Förlag Artister, artistförmedling, Sölvesborg - 13

Ynde Music Förlag, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-

Sökord

NotbladMusikförlagKörliv/Ynde MusicKörarr ABBAGärdestad körarrKörarr Håkan HellströmNoter för kyrkokörenKörnoter Ted GärdestadUnika körnoterHimlen är oskyldigt blå körArrangemang för körkörnoterKörarr GärdestadBeatles för körBeatles körarrUnika körarrangemangLadda ner körnoter direktTa av dej skorna i KörsättningLadda ner körnoterKöpa körnoterJust the way you are körnoterKör onlineKörmusikArr för körLängtan till Italien körnoterDarin – KörnoterKörnoter direkt till skrivarenJazz för körNotförlagYnde Music på WeAreVoiceYnde Music hos wearevoice.seDen första gång jag såg dig körPenny Lane för körDu är allt körnoterMamma Mia körarrVälklingande körarrangemangNoter Evert TaubeMusic for ChoirÖsterlenvisan i körsättningHelan går körSommarlängtan körKöp noter för körNothandel på nätetSAB körnoterSå länge skutan kan gå – KörarrAvicii för körBlandad körSolRum and Coca Cola DamkörKärleksvisan körnoterKörsångerNoter Ted GärdestadWe are voice/Ynde MusicWessmansdirekt/Ynde MusicSommarmusik för körThank you for the music körMamma Mia körAll of me. KörnoterJazzlåtar för körNocturne för körTaube körarrKörnoterWaiting for loveHåkan Hellström körarrWake me up för körKörnoter Kyrkans körerMusik ska bygga utav glädje – KörnoterLet it be körNoter Håkan Hellströmsera – körnoterSång i stämmorKörnoter onlineNoter till körenBellman för körEn säng av rosorvind och vatten KörnoterDirektnoter för körHey Brother körnoterNoter blandad körSheet MusicSånger i körarrangemangMusik för körKörarr Evert TaubeValborg körNu tändas tusen juleljus i körsättningKörsättningar på noterNoter SATBNils WallnäsEn säng av rosor Darin – KörnoterDamkörFör kärlekens skull körKöp körarrangemangQue seraKoppången körnoterKörnoter på nätetYnde Music hos wessmansdirekt.seNoter ABBAABBA körarrBeställa körnoterYnde Music hos korliv.se

Möjliga telefonnummerformat

070239022207-023 902 22070-239 02 220702-39 02 22070-2390222