Om Susanne Brandeby

Design by Brandeby skapar egen- och specialdesignade smycken för hand! Vi erbjuder smycken i alla dess former designade med halvädelstenar, sötvattenspärlor och egenritade delar av grundaren Susanne Brandeby. Allt tillverkas i Sverige av grundaren Susanne Brandeby i allergivänliga material. Du hittar våra smycken i vår Ateljé och i vår Webbhandel, välkommen!

Mer om Design by Brandeby

Det unika med Design by Brandeby är att vissa modeller är flexibla och kan bäras kort och långt. Det finns smycken för de som söker enkelheten och de som söker allt det där extra. Halvädelstenarna och sötvattenspärlorna är i alla olika färger, från vitt till rosa till blått till grönt. Allt tillverkas i Sverige av grundaren Susanne Brandeby i allergivänliga material.

Allt material är specifikt utvalt för att skapa högsta kvalitet och en livslång hållbarhet vid rätt skötsel. Företagets värderingar är omtanke, kvalitet och inspirera människor. Du hittar våra smycken i vår Ateljé och i vår Webbhandel, välkommen!

Våra Material

Materialet i våra smycken är både metal, metall överdraget med sterlign silver eller helt och hållet sterling silver. När vi väljer leverantörer säkerställer vi att arbetsmiljö och arbetsförhållande är enligt etiska metoderna när det gäller påverkan på miljön och vår omvärld. Du kan vara säker på att ditt köp hos oss lämnar så lite klimatavtryck som möjligt. Susanne har erfarenhet att designa flexibla smycken, så är du intresserad våga prova just vad dessa smycken kan tillföra dig i din vardag eller på festliga tillställningar. Var inte rädd för att experimentera och kombinera våra produkter. Följ din egen personliga stil, lek med dagens trender eller utforska tidlösa klassiker. Blanda guld och silver, kombinera pärlor med halvädelstenar, blanda stilar och färger på en och samma gång. När det kommer till smycken finns inga begränsningar, bara fantasin sätter gränser.

Din smyckesbutik för flexibla smycken

Som många andra varumärken brinner Susanne Brandeby att designa med kärlek. Det finns mycket omsorg och omtanke i varje smycke som kreeras med extra mycket kärlek. När du väljer ett smycke så får du ett kvalitét smycke som kommer att hålla länge vid noggrann skötsel. Vi tycker att endast det bästa duger åt dig. Vilket smycke drömmer du om?

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Susanne Brandeby Smycken, Ängelholm - 1
  • Susanne Brandeby Smycken, Ängelholm - 2
  • Susanne Brandeby Smycken, Ängelholm - 3
  • Susanne Brandeby Smycken, Ängelholm - 4
  • Susanne Brandeby Smycken, Ängelholm - 5
  • Susanne Brandeby Smycken, Ängelholm - 6
  • Susanne Brandeby Smycken, Ängelholm - 7

Susanne Brandeby, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-

Kategorier

Sökord

Hållbara smyckenHantverk för allaEgendesignade accessoarerEgna smyckeserierHandgjorda smyckenEgna smyckenunika armbandsmycken med stil och attitydEgna mönsterEgendesignade smyckensmycken med kristallerSmycken med en historiaDesignersmyckenhalsband i silverEgna smyckeskollektionerörhänge i sterling silverSteninläggningssmyckenhalsband i sterling silverFlexibla och bekväma smyckensvensk designerSpecialdesignade pärlorSmycken för speciella ögonblickNaturlig elegansLyxiga smyckenEgna örhängenFlexibla materialvalSmyckesdesignKvalitetssmyckenSpecialdesignade detaljerUnik designsmycken till kvinnorFlexibla designalternativTrendiga smyckenhalsband i äkta silverEgna färger och nyanserMångsidiga smyckenUnika materialvalHögkvalitativt hantverkExklusiva smyckenstilrena smyckenHandgjorda detaljerSmycken för alla stilar Egna stenvalHandgjord elegansUnika smyckenSkräddarsydda hängenAnpassningsbara smyckenExklusiv designDistinkta detaljerSmycken med känslaarmbandhalvädelstenarUnika handgjorda pärlorFlexibla designelementlyxiga halsbandUnika materialkombinationerHantverk med kärlekDesign med kreativitethandgjorda smycken av svensk designerSmycken för alla tillfällenEgna stilarSmycken för speciella tillfällenKreativa smyckenSmycken med karaktärunika örhängeExklusiva handgjorda smyckenFlexibla armbandIndividuella smyckenEgna detaljerSkapa ditt eget smyckeOriginella smyckenFlexibla bärstilarUnika handgjorda smyckenHandgjorda konstverkEgenartade detaljerSmycken med personlighetSpecialdesignade smyckenhalsband med unikt hängeeleganta smyckenhandgjorda örhänge i äkta silverHögkvalitativa halvädelstenarHandgjorda hantverkHantverkssmyckenPersonlig stilflexibla smyckendam smyckenhalsband med bergkristallsmycken av svensk designerSmycken med själHantverk med passionSkräddarsydda smyckenPersonliga smyckenSkräddarsydda detaljerFlexibla och anpassningsbaraPersonligt handgjort smyckeEgna metallvalSmycken med meningHandplockade stenarUnika stilar och mönsterEgna stilar och trenderörhänge

Möjliga telefonnummerformat

076187733207-618 773 32076-187 73 320761-87 73 32076-1877332