Om Jansson, Leif Kross & Åkeri

Leif Jansson Kross & Åkeri är ett välrenommerat grustäktföretag som specialiserar sig på gruskrossning ute hos dig. Vi är ett mobilt företag och har en stark närvaro hos dig som har en egen täkt eller i bygg- och anläggningsindustrin. Vi erbjuder kvalitativa grusprodukter för en mängd olika projekt, från vägbyggen till landskapsarkitektur. Med erfaren personal garanterar vi en pålitlig leverans av krossat grus i olika fraktioner. Vi utför även till viss del tjänster genom åkeriverksamheten.

Företagsbeskrivning

Leif Jansson Kross & Åkeri är ett välrenommerat grustäktföretag som specialiserar sig på gruskrossning ute hos dig. Vi är ett mobilt företag och har en stark närvaro hos dig som har en egen täkt eller i bygg- och anläggningsindustrin. Vi erbjuder kvalitativa grusprodukter för en mängd olika projekt, från vägbyggen till landskapsarkitektur.

Med erfaren personal garanterar vi en pålitlig leverans av krossat grus i olika fraktioner. Vi utför även till viss del transporttjänster genom åkeriverksamheten, vilket innebär att vi kan erbjuda flexibla lösningar för transport och leverans av grus och andra material.

Företaget är öppet huvudsakligen på vardagar men förstår att projekt ibland kräver flexibilitet. Därför skulle vi även kunna vara tillgängliga för att bistå på helger vid behov. Med vårt engagemang för kundnöjdhet och högkvalitativa produkter är vi en pålitlig partner för alla dina behov inom grus och åkeri.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in

Jansson, Leif Kross & Åkeri, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-