Om Hasol AB

hasol är det självklara valet för alla som vill ha högkvalitativa och pålitliga solcellsinstallationer. Vi kombinerar expertis och erfarenhet med den senaste tekniken för att erbjuda våra kunder de mest effektiva och hållbara lösningar på marknaden. Vårt team består av dedikerade och erfarna installatörer som arbetar hårt för att säkerställa en smidig och sömlös installationsprocess. Vi tar hand om allt från planering till genomförande och ger våra kunder fullständig trygghet och ro i sinnet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder inte bara högkvalitativa produkter och tjänster, utan också utmärkt kundservice. Vi är alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge råd om allt från installationsprocessen till drift och underhåll av solcellsanläggningar.

Vårt fokus på kvalitet och säkerhet gör oss till ett självklart val för privatpersoner och företag som vill minska sin miljöpåverkan samtidigt som de sparar pengar på energikostnader. Med våra solcellsinstallationer kan våra kunder känna sig stolta över att de bidrar till en mer hållbar framtid.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Hasol AB Solkraft, vindkraft, Jönköping - 1
  • Hasol AB Solkraft, vindkraft, Jönköping - 2
  • Hasol AB Solkraft, vindkraft, Jönköping - 3
  • Hasol AB Solkraft, vindkraft, Jönköping - 4

Hasol AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-