WI-Resor AB

WI-Resor AB

08-20 86 1... Visa nummer
Norrtullsgatan 12A
113 27 STOCKHOLM

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi är en personlig researrangör och vi erbjuder aktiva och bekväma vandringsresor, cykelresor och singelresor. Välkommen!

Bildgalleri

 • WI-Resor AB
  WI-Resor AB
 • WI-Resor AB
  WI-Resor AB
 • WI-Resor AB
  WI-Resor AB
 • WI-Resor AB
  WI-Resor AB
 • WI-Resor AB
  WI-Resor AB
 • WI-Resor AB
  WI-Resor AB
 • WI-Resor AB
  WI-Resor AB
 • WI-Resor AB
  WI-Resor AB
 • WI-Resor AB
  WI-Resor AB
 • WI-Resor AB
  WI-Resor AB

Vandringsresor

Vi har 20-årig erfarenhet av att arrangera vandringsresor och har hittat ett koncept som uppskattas. Det kan det stora antalet återkommande resenärer bekräfta. Vi gör dagsvandringar och bor mestadels på samma hotell under hela veckan. Hotellen vi valt är av hög kvalitet. Vi sätter stor vikt vid ett bra kök samt personlig service och atmosfär. Detta för att uppnå kombinationen vackra naturupplevelser och bekvämt boende.

Cykelresor

Det är inga flås- och konditionstest på elitnivå, men för att uppskatta cyklingen bör du vara cykelvan och ha en viss grundkondition. Då vi har vår svensktalande färdledare och en engelsktalande lokalguide, så blir det oftast att vi delar nämligen upp oss i två grupper som cyklar i olika tempo. På överenskomna platser samlas ni sedan för vätskepaus, picknicklunch eller en stunds guidning på någon sevärd plats.

Singelresor

esorna är några utvalda datum på destinationer från vårt ordinarie program. På dessa resor kan vi erbjuda fler antal enkelrum än på våra andra resor. Det går naturligtvis även att dela rum med någon annan resenär.

Att resa som ensamresenär blir allt populärare då man på ett otvunget sätt lär känna sina medresenärer och kanske får en ännu större behållning av sin resa.

Weekendresor

i har valt ut några destinationer ur vårt ordinarie reseprogram samt till några andra resmål som lämpar sig särskilt bra för en långhelg.

Vanligtvis är man borta 4 dagar / 3 nätter och får då två heldagar och två halvdagar på plats.

Grupp & konferens

Vår specialitet är aktiva resor med hög bekvämlighet och utifrån detta har vi en guldgruva av intressanta förslag att erbjuda ert företag eller förening. Vi skapar arrangemanget helt utifrån era önskemål och kryddar med vår erfarenhet.

Vi bor alltid bekvämt och gillar att lägga in någon form av aktivitet. I vissa fall kanske det bara sker som en form av bensträckare på ett par timmar under en konferens. Eller så väljer man en upplevelse som ligger helt utanför konferensrummet.

Förutom att vandra kan vi t ex cykla, göra studiebesök, lyssna på föreläsare, lösa uppgifter tillsammans, göra provsmakningar av t ex oliver, vin eller ost, plocka vindruvor eller oliver eller kanske delta i tryffeljakt. Det skulle vara ett stort nöje för oss att få arrangera er nästa resa! Välkomna att kontakta oss med era funderingar och planer, så skall vi återkomma med ett spännande förslag.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...