Wenneberg & Wallström

Wenneberg & Wallström

031-13 13 ... Visa nummer
Viktor Rydbergsgatan 1A
411 34 GÖTEBORG

Om oss

Aina Wallström & Mats Wallström, Specialister i Käkkirurgi, Leg. tandläkare.

Bildgalleri

  • Wenneberg & Wallström
    Wenneberg & Wallström
  • Wenneberg & Wallström
    Wenneberg & Wallström

Presentation av oss

”Tillsammans har vi 50 års erfarenhet av implantatkirurgi” Aina Wallström och Mats Wallström. Vi är två käkkirurger som driver en käkkirurgisk specialistklinik i centrala Göteborg, tillsammans med kunniga tandsköterskor. Den är belägen vid Götaplatsen, mittemot Konserthuset och ovanför SIBA och Pressbyrån.

Remissverksamhet

Hos oss sätter vi remisspatienten och våra remittenter (de tandläkare som skickar remisser till oss) i fokus. Remissverksamhetens mål är att patienten ska få en effektiv, så smärtfri som möjligt och högkvalitativ behandling hos oss, inom de tidsramar som passar den aktuella frågeställningen. Vårt pågående kvalitetssäkringsarbete, som vi lägger stor vikt vid, syftar till att göra vår verksamhet ständigt bättre. Det bidrar till en patientsäker verksamhet.

Vid behov kan vi även hjälpa till med akuta operationer inom de närmaste dagarna efter att behovet har uppstått, eller så kan vi vidarebefordra ärendet till rätt instans. Vi har ett fast operationsprogram varje dag tisdag-torsdag där det ibland kan finnas möjlighet att även hjälpa patienter med kortare varsel.
Alla tandläkare, både privattandläkare, folktandvårdstandläkare och andra tandläkarspecialister är välkomna att skicka remisser till oss.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...