Waninger Pia

Waninger Pia

08-746 82 ... Visa nummer
Rådsvägen 5G
141 48 HUDDINGE

Om oss

Vi utför det mesta inom allmän tandvård och samarbetar med specialister när behov för detta finnes. Vi har flera mycket duktiga tandhygienister på praktiken. Givetvis använder vi oss av digital röntgen och bemödar oss om ett miljövänligt arbets- och behandlingssätt.

Bildgalleri

  • Waninger Pia
    Waninger Pia
  • Waninger Pia
    Waninger Pia

Mottagningen

Vi behandlar gärna hela familjen, från de yngsta till de äldsta. Fri tandvård för barn/ungdom enligt landstingets regler för kostnadsfri vård.

Vi är anslutna till försäkringskassan.

Förutom sedvanlig tandvård utförs även blekningar, vi gör idrottstandskydd och sätter fast tandsmycken. I samarbete med sömnlaboratorium utför vi också apnéskenor (mot snarkningar och andningsuppehåll i sömnen).

Våra lokaler är trivsamma och finns nära Kvarnbergsplan och Huddinge Centrum.

Pia Waninger

Jag har arbetat som privattandläkare sedan min tandläkarexamen 1983. På praktiken på Rådsvägen har jag jobbat sedan 1990. Är mamma till 4 idrottande barn vilket under åren inneburit många matcher och träningar att följa (främst handboll).

Jag tycker om att laga mat, baka (jodå, vi tandläkare sätter i oss en del chokladkladdkakor vi med...!!), klinka lite på pianot samt röra på mig,
-oftast på gymmet, golfbanan och vid bordtennisklubbens pingisbord. Trädgården kan också få sig en UPPRYCKNING (!!...,-av ogräs!!) emellanåt. Det händer att jag sitter med ett korsord eller wordfeudspel.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...