Villabesiktningar i Stockholm AB

Villabesiktningar i Stockholm AB

070-465 90... Visa nummer
Odelbergs väg 11
134 40 GUSTAVSBERG

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Villabesiktningar hjälper sina kunder i behov av husbesiktning eller andra innemiljö kontroller. Vi kan leverera två eller fler tjänster i ett och samma tillfälle, detta kan tillfredsställa både köparen och säljaren. Alla sparar tid och bekymmer till ett paketpris! Flexibilitet vid bokning, korta väntetider och pressade priser gör oss det självklara valet när det gäller besiktning av villan! Vi är godkända av SBR och har ansvarsförsäkring. Vi gör vad vi heter, välkomna!

Ska du köpa ett hus?

Att skaffa information om en byggnads tekniska skick är främst ett sätt för köparen att försäkra sig om att bli nöjd med sitt köp och att kontrollera att huset håller vad som förväntas. Samtidigt är det ett sätt att uppfylla en del av den lagstadgade undersökningsplikt som köparen har enligt jordabalken kapitel 4 § 19. En överlåtelsebesiktning minskar därmed risken för framtida tvist mellan köpare och säljare.

Som köpare har du förmodligen hört talas om att energiprestandan av byggnaden bör framgå redan vid annonsering, hur mycket energi förbrukas, har man mätt radon eller vad finns för värmesystem och ventilation framgår också där. Med energideklarationen får såväl säljaren som köparen en tydlig bild av energianvändningen.

Ska du sälja villan?

Då har du förmodligen redan hört talas om säljarens upplysnigsplikt eller om att energiprestandan ska framgå redan vid annonsering av bostaden. Att dokumentera skiktet på huset är en sätt att minska tvist i framtiden om det som borde ha upptäckts och inte kan oberopas som dolda fel i de kommande 10 år som ansvaret sträcker sig efter tillträdesdagen.

Bland dina upplysningar kan du informera dina spekulanter om att konstruktionsritningar och bygglov finns, eller om byggnaden har underhållits under tiden. Finns det kända brister bör du också nämnda dem.

Ett utlåtande om överlåtelsebesiktning från Villabesiktningar är godkänd som underlag för att teckna en säljarförsäkring, anmäl ditt intresse här. Vi kan leverera flera kontroller vid samma platsbesök, som säljare kan det vara aktuellt med en energideklaration eller en radonmätning, dem mest efterfrågade tillägstjänster vid försäljning.

Noggrannhet vid besiktning och korta väntetider gör oss det självklara valet när det gäller besiktning av villan!

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...