Värnamo Energi AB

Värnamo Energi AB

Även Kundtjänst
0370-69 41... Visa nummer
Kapellgatan 2
331 40 VÄRNAMO

Om oss

Värnamo Energis huvuduppgift är att erbjuda energi och IT- kommunikation genom en väl utbyggd infrastruktur. Det innebär att vi tar ansvar för samhällets utveckling och ger våra kunder konkurrenskraft, komfort och trygghet.

Förnybar el

Hos Värnamo Energi får du alltid grön förnybar el på köpet! För oss är det ett viktigt att vara med och driva på utvecklingen mot en hållbar energiförsörjning. All el som du köper av oss kommer därför från 100% förnybar energi. Utan att du som kund själv behöver göra ett aktivt val får du 100% vattenkraft utan att betala något extra.

Elnät

Värnamo elnät i toppklass. Vi har ett stabilt lokalnät som är byggt för att stå emot höga belastningar, men även för att klara olika typer av driftsstörningar i samband med väderpåkänningar och materialfel. Vårt högklassiga elnät borgar för en hög leveranssäkerhet som innebär att vi så gott som alla timmar under ett år ser till att dina lampor lyser när det är mörkt, att din tvättmaskin har ström när du vill ha rena kläder, och att du varje morgon kan brygga en kopp kaffe när du går upp.

Fjärrvärme

Fjärrvärme/Närvärme är ett kostnadseffektivt sätt att värma upp bostäder, kontor, butiker, industrifastigheter med mera. Istället för att var och en har sin egen panna för uppvärmning, levereras värmen från en stor, central och effektiv anläggning med avancerad rening, där resurser som annars gått förlorade tas tillvara. Det kan t.ex. vara spillvärme från industrin, rester från skogsavverkning eller energi ur avfall. I vårt Värmeverk i Värnamo eldar vi med biobränsle som utgörs av en mix av bark, spån, flis och energived. Vi levererar idag 160 GWh klimatsmart värme till företag och privatpersoner i Värnamo tätort samt i Rydaholms tätort.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...