Unit4
031-704 28... Visa nummer
Gårdatorget 1
412 50 GÖTEBORG

Om oss

Unit4 är en ledande leverantör av affärssystem byggda för serviceinriktade branscher. Med årliga intäkter på 500 miljoner euro och över 4 100 anställda runt om i världen levererar Unit4 ERP-system, branschfokuserade och bäst-i-klassen lösningar till tusentals kunder. Dagligen använder olika tjänsteföretag och organisationer inom utbildningssektorn, public service, ideell verksamhet, fastighet och finans, lösningar från Unit4. Unit4 - Affärssystem byggda för människor.

Bildgalleri

 • Unit4
  Unit4
 • Unit4
  Unit4
 • Unit4
  Unit4
 • Unit4
  Unit4
 • Unit4
  Unit4
 • Unit4
  Unit4

ERP - Affärssystem

Vad vi erbjuder: Med Unit4 kan du administrera hela verksamhetens processer i en enhetlig, integrerad och molnbaserad affärssystemssvit. Våra applikationer är utvecklade med fokus på användarnas behov. Det innebär bland annat att de går snabbt att införa och är roliga att arbeta med samt att det är enkelt att förändra systemen och att de levererar affärsnytta på kort tid.

Detta särskiljer oss: Traditionella affärssystem är relativt svåra att förstå och att använda. Det är också en komplex uppgift att förändra dem efter införandet. Oftast krävs programmering av tekniska experter för att ändra systemen. Våra integrerade affärsapplikationer är genomgående utvecklade på ett sätt som gör det enkelt för användarna att själva anpassa och förändra dem. Därmed kan våra kunder alltid vara i synk med omvärldens förändringar, eller snabbt ställa om systemstödet för att kunna fånga nya affärsmöjligheter eller möta oväntade utmaningar. Med Unit4 kan ni navigera snabbt och smidigt i en snabbföränderlig värld.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...