TvätteriEtt AB

TvätteriEtt AB

08-99 25 1... Visa nummer
Malmköpingsvägen 44
125 40 ÄLVSJÖ

Om oss

Ni slipper ta hand om smutstvätten, vi ser till att bytena sker snabbt och effektivt. Med kunnig och erfaren personal ger vi våra kunder hög och professionell service! Kontakta oss redan idag för mer information om vad vi kan göra för just ditt företag. Välkommen.

Bildgalleri

  • TvätteriEtt AB
    TvätteriEtt AB
  • TvätteriEtt AB
    TvätteriEtt AB

TvätteriEtt AB

TvätteriEtt AB är ett familjeföretag som startade 1965 av Gunnar Karnström. Idag är det systrarna Susanne Holmgren och Yvonne Falk som driver företaget med 5 anställda. Vår styrka är den service vi kan erbjuda tack vare kunnig och erfaren personal, korta informationsvägar, samt personalens kundkännedom.

Handduks, matt- och tvättbyten utan att det märks

Rena & funktionella arbetskläder:
För att kunna utföra ett bra arbete krävs funktionella, skyddande och rena arbetskläder. Vi hyr ut, tvättar och distribuerar arbets- och skyddskläder, varselplagg, kockkläder m.m. I vår kundkrets finns de allra flesta branscher representerade såsom industrier, verkstäder, bygg- och anläggningsentreprenörer, restauranger, vårdcentraler, kontor m.m. Vi kan också erbjuda försäljning av ovan nämnda plagg.

Rena & fräscha handdukar/badlakan:
TvätteriEtt hyr ut, tvättar och distribuerar linne- och frottéhanddukar samt badlakan.

Rena & effektiva entrémattor:
Ju fler steg du tar på en entrématta desto fräschare håller sig golven runt om kring. Våra mattor är tillverkade för optimal smuts- och fuktupptagning, placerade på rätt plats, i rätt storlek och med rätt bytesintervall, utgör de det bästa skyddet för dina golv. Vi hyr ut, tvättar och distribuerar entrémattor.

Hos oss kan ni också beställa och tvätta logomattor.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...