Tumba Golvservice AB

Tumba Golvservice AB

08-530 326... Visa nummer
Grödingevägen 49
147 31 TUMBA

Om oss

Tumba Golvservice AB är ett auktoriserat golvföretag som arbetar efter en dokumenterad kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplan. Vi är medlem i Sveriges Byggindustrier och vi har kollektivavtal.

Tumba Golvservice

Tumba Golvservice AB grundades 1961 av Seved Eriksson och drivs idag vidare av Niclas Hellsing och Christian Norberg, vi är förnärvarande 27 st anställda i företaget. Vår affärsidé är att utföra vårt arbete med rätt kvalitet och genom gedigen yrkesskicklighet och engagemang göra kundens intresse till vårt och därmed bygga för framtiden, såväl vår egen som kundens.

Vårt marknadsområde är Stor-Stockholm med omnejd och våra beställare är främst stat, kommun, byggföretag, bostadsföretag och fastighetsbolag.

Plastmattor

Vi lägger plastmattor i alla miljöer, i offentliga utrymmen och på företag. Vi gör besök på objektet, där vi diskuterar och rådger beträffande mattval, färger och egenskaper hos den matta som ska läggas för att säkerställa dess lämplighet för objektet. Efter utförd mattläggning ger vi även skötselanvisningar för mattorna. Det är viktigt att iaktta skötselanvisningarna för att mattans funktion och livslängd blir optimal.

Linoleum

Som golv betraktat är linoleum ett mycket hållbart material. Det gör linoleumgolvet till en het kandidat som golv i många olika miljöer. Ett linoleumgolv känns dessutom behagligt att gå på. Materialet kommer i tusen och en färger, liksom i olika mönster. Det går att köpa linoleumgolv som plattor eller som mattor. Plattorna kan läggas i olika mönster för att skapa en härlig rumslig effekt.

Textilmattor

Textilmattor är modernt igen och vi välkomnar varmt tillbaka storsäljaren från 70 och 80-talet. Produktionen av heltäckningsmattor har utvecklats och den färdiga produkten är mer hållbar än tidigare, mycket enklare att rengöra och framförallt varm och skön att gå på. Inte nog med det, så vinner man energibesparing genom att värmen bättre stannar kvar i rummet.

Trägolv

Ett vackert trägolv gör skillnaden! Trägolv kan levereras i de flesta olika träslag och kan verkligen lyfta känslan i rummet. Ett riktigt trägolv höjer kvalitets- och helhetsintrycket. Moderna trägolv är inte heller bara vackra, och sköna att gå på, de är även väldigt slitstarka.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...