Tranås Åkeri AB

Tranås Åkeri AB

0140-38 48... Visa nummer
Göran
070-586 57... Visa nummer
Hasse
070-348 08... Visa nummer
Koppargatan 4
573 38 TRANÅS

Om oss

Godstransporter, logistiktjänster och entreprenader är Tranås Åkeri ABs specialitet. Ring oss för mer information!
/
/

Bildgalleri

 • Tranås Åkeri AB
  Tranås Åkeri AB
 • Tranås Åkeri AB
  Tranås Åkeri AB
 • Tranås Åkeri AB
  Tranås Åkeri AB
 • Tranås Åkeri AB
  Tranås Åkeri AB
 • Tranås Åkeri AB
  Tranås Åkeri AB

Mer om Tranås Åkeri AB

Att en hel lastbilslast har högre prioritet än några enstaka pallar förstår vem som helst. Ändå går oförtjänt mycket pallgods idag via anonyma logistikcenter. Fördelen med att anlita Tranås Åkeri är att du får ett personligt bemötande.
På Tranås Åkeri har vi som ambition att köra godset från avsändare till mottagare utan omlastning. Och eftersom vi är övertygade om att goda relationer kan överbrygga nästan vilka avstånd som helst, envisas vi med att hålla personlig kontakt med våra kunder.

Goda resurser
Tranås Åkeri består av fem åkerier, som tillsammans har mer än 50 enheter: lastbilar, grävmaskiner, lastmaskiner, truckar och kranar. Affärsidén är att vara ett transportföretag med stora resurser och hög kvalitet och dessutom utföra våra uppdrag med god miljömedvetenhet.

Lång erfarenhet
Med en omsättning på ca 85 mnkr är vi en förhållandevis liten aktör på den nationella transportmarknaden, men med över fem decenniers erfarenhet i ryggen har vi ändå en stark position på vår närmarknad.

Personligt bemötande
Fördelen med att anlita ett litet, regionalt åkeri är att du möter samma chaufförer från vecka till vecka. När du ringer är det en människa som svarar. Och vi går alltid att resonera med.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...