Total Klottersanering AB

Total Klottersanering AB

08-591 286... Visa nummer
Byängsgränd 14, 3TR
120 40 ÅRSTA

Om oss

Förutom att arbetet, som vi utför dagligen, ställer stora krav på kunskap, erfarenhet, säkerhet, arbetsmiljö, utrustning m.m. så är kvalitetskraven på oss som leverantör mycket viktiga.

Effekt-koncernen är bl a certifierade enligt ISO9001 och ISO14001 samt av Almega ett auktoriserat serviceföretag. Effekt innehar även en nordisk miljömärkningslicens, utfärdad av Miljömärkning Sverige. Bolaget har tilldelats kreditbetyg AAA och har tydligt upprättade polices för både kvalitét och miljö.

Bildgalleri

  • Total Klottersanering AB
    Total Klottersanering AB
  • Total Klottersanering AB
    Total Klottersanering AB
  • Total Klottersanering AB
    Total Klottersanering AB

Klottersanering i Stockholm

Vår klottersaneringsverksamhet har varit verksamt i mer än 20 år och utför arbeten främst inom klottersanering, fasadtvätt, högtryckstvätt och impregnering/hydrofobering.

Geografiskt arbetar vi inom storstockholmsområdet såsom bland annat Nacka, Haninge, Danderyd, Solna men även Södertälje och Uppsala. Vid större uppdrag eller under en längre period är vi självklart geografiskt flexibla.

Total Klottersanering ingår i Effekt-koncernen, som levererar fastighetsrelaterade tjänster – Facility Service – till både privat och offentlig sektor.

Effekt med tjänster inom klottersanering, städ och materialförsörjning omsätter 105MSEK och har ca 150 anställda.

Klottersanering av fasad
Klottersanering av vägg
Våra uppdrag som vi utför inom klottersanering, fasad- & högtryckstvätt och impregnering är såväl stora som små. Mer och mer utför vi uppdrag ute i kundmiljö med stora krav på säkerhet, arbetsmiljö samt professionellt uppträdande och bemötande gentemot kundernas kunder.

Som leverantör har vi de tillstånd och utbildningar, inkluderande utrustning, som krävs för bl a höghöjdsarbeten och arbeten inom särskilda riskzoner.

För oss är kunskap, erfarenhet och löpande vidareutbildning mycket viktigt. Likaså moderna, effektiva, arbetsmiljövänliga och miljöanpassade arbetsredskap/utrustning.

Allt detta sammantaget är en grundförutsättning för att kunna uppnå en hög kundnöjdhet och därmed bibehålla en långsiktig utvecklande kundrelation.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...