Tandläkare Fredrik Roll

Tandläkare Fredrik Roll

013-14 40 ... Visa nummer
Götgatan 35
582 31 LINKÖPING

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Jag gör all sorts vanlig tandbehandling på vuxna och barn. Barn har gratis tandvård. Jag har utbildning för bl.a. tandvårdsrädsla.

Är Du rädd för att gå till tandläkaren?

Det är mycket vanligt att människor känner olust inför tandläkarbesök. Ganska många upplever tandvård som något mycket obehagligt. Under min tid som tandläkare har jag alltid eftersträvat att ta så stora hänsyn som möjligt och göra behandlingen så skonsam som möjligt. Jag har sedan min tandläkarexamen 1971 fått stor erfarenhet av att hjälpa människor att komma över sin rädsla.

Barntandvård

Jag har stor erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar, även tandvårdsrädda. De har kostnadsfri tandvård till och med det år de fyller 19 år. Om det behövs tandreglering kan jag rådfråga en specialist och sedan kan tandreglering utföras på tandregleringskliniken.

Proteser, kronor och broar

Ett område som alltid har fascinerat mig är protetik, dvs att göra fastsittande eller avtagbara ersättningar för förlorade eller skadade tänder (proteser, kronor och broar). Det är mycket intressant att ge människor förbättrad tuggförmåga och att göra så att de får tänder som de trivs med och som har naturligt utseende. Det är under behandlingens gång mycket viktigt att patienten hela tiden får komma med synpunkter på olika aspekter på utformningen, t ex utseendet och hur det känns att bita och tugga med de nya tänderna. Då finns möjlighet att modifiera tills det fungerar så bra som möjligt.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...