Tandläkare Claes & Siw Igelström

Tandläkare Claes & Siw Igelström

031-45 68 ... Visa nummer
Antenngatan 7
421 33 VÄSTRA FRÖLUNDA

Om oss

Din vänliga tandläkarmottagning i Västra Frölunda. Hos oss på Siw och Claes Igelström AB får du trygg och kompetent tandvårdsbehandling av vår proffsiga personal.

Vi är ditt självklara val av tandläkarmottagning i Västra Frölunda. Förutom tandläkarna Siw och Claes arbetar här tandsköterskorna Jenny och Emelie, tandhygienisten Azi och tandteknikern Monika. Vi erbjuder med andra ord ett brett behandlingsutbud av välutbildad och erfaren personal.

Bildgalleri

  • Tandläkare Claes & Siw Igelström
    Tandläkare Claes & Siw Igelström
  • Tandläkare Claes & Siw Igelström
    Tandläkare Claes & Siw Igelström

Våra behandlingar

Hos oss hittar du ett brett utbud av tandbehandlingar, akuta, förebyggande och kosmetiska. Vi tror på förebyggande tandvård för en frisk mun genom hela livet och erbjuder självklart tandhygieniska behandlingar samt ger råd och tips om hur du sköter dina tänder på bästa vis mellan tandläkarbesöken.

Välkommen att kontakta oss med frågor och kostnadsuppskattningar för olika behandlingar.

Vår personal

Vår erfarna personal på Siw och Claes Igelström tandläkarmottagning i Västra Frölunda tar hand om dig och dina tandvårdsbehov på bästa vis. Vare sig du behöver hjälp av tandläkare eller tandhygienist kan du känna dig fullständigt trygg på vår behagliga klinik.

Du är välkommen att titta förbi om du är nyinflyttad eller nyfiken på hur vi arbetar. Vi vet hur viktigt det är att avdramatisera tandläkarbesöken även för tandvårdsrädda patienter och erbjuder en lugn miljö. Hos oss är du och dina tänder alltid trygga i proffsiga händer!

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...