Takvård I Väst AB

Takvård I Väst AB

Om oss

Takvård i Väst AB har specialiserat sig på tak, hus och trädgårdsarbeten. Vi utför marktvätt, fasadtvätt, målar hus och byter tak. Men det vi framför allt sysslar med är att; Rengöra och måla tak! Vi kan erbjuda ROT-avdrag på de flesta av våra tjänster. Vi har vårt säte i Alingsås, men har flera kunder runt om i Sverige och Västra Götaland. Vi jobbar ingående och noga. Vi vill kunna lämna en arbetsplats med en känsla av stolthet. En egenskap som vi önskar att även våra kunder känner av.

Bildgalleri

 • Takvård I Väst AB
  Takvård I Väst AB
 • Takvård I Väst AB
  Takvård I Väst AB
 • Takvård I Väst AB
  Takvård I Väst AB
 • Takvård I Väst AB
  Takvård I Väst AB
 • Takvård I Väst AB
  Takvård I Väst AB
 • Takvård I Väst AB
  Takvård I Väst AB
 • Takvård I Väst AB
  Takvård I Väst AB
 • Takvård I Väst AB
  Takvård I Väst AB
 • Takvård I Väst AB
  Takvård I Väst AB
 • Takvård I Väst AB
  Takvård I Väst AB

Taktvätt

Taktvätt är ett tungt, farligt och smutsigt hantverk. När man tvättar taket försvinner alger, lavar och mossor. Taket byter färg. Om du fortfarande har färg kvar på pannorna så kommer det se nytt ut. Har du däremot såpass gamla pannor så färgen släppt, så får du ett grått betongtak. Vi tvättar taket med en speciell högtrycksspruta, ibland när det är mycket mossa går vi före med rotationsborste. Vid denna typ av tvättning så är det viktigt att veta vad man gör, och hur man gör så man inte skjuter in vatten via kanter och springor in i isoleringen. Vi är erfarna och måna om att det blir ordentligt rent. Detta för att om kunden så önskar, kunna gå efter och måla på.
Självklart byter vi även enstaka dåliga pannor och rengör hängrännorna som avslutning. All den mossa och smuts som finns på taket ska ju ner, och det smutsar ner fasad, verandor och infarter. Vi sköljer rent fasaden vid slutet av dagen, det som har hamnat på gräsmattan, krattas ihop när det torkat eller sprids ut och försvinner sen in i gräsmattan efter ett par veckor. Vi är ofta två man på taket, en som säkrar och en som tvättar.

Takmålning

När taket är rengjort och impregnerat låter vi det vila i ca en vecka, detta för att pannorna skall få suga upp medlet ordentligt. Efter detta målar vi taket, detta utförs med en lågtryckspruta utan luftinblandning, så att vi enbart får färg där vi vill ha det. Självklart så drar vi på färg på ventiler, stegar och övrigt om så önskas (vi täcker även självklart över ytor som EJ skall målas). Vi målar med två lager färg, och det finns ett flertal färger att välja på. Resultatet blir ett tak som ser helt nytt ut, till en bråkdel av kostnaden för ett takbyte! Dessutom får du ett tak där färgen har fyllt igen porerna, vilket gör att man slipper återväxt. Det blir blankare, snön glider av lättare samt frostsprängning och grus i hängrännorna blir ett minne blott.

Fasadrengöring

Även väggar, fasader, murar m.m blir fula efter år av vind, regn, sol och snö. Detta kan vi lösa. Om det är sten/betongväggar rengör vi med högtryck och borstar, för att sedan impregnera väggarna mot återväxt. Vid träfasader använder vi algmedel, manuell borstning och sköljning.

Verandarengöring

Utan rätt kunskap så kan det både vara slitsamt, och dyrt att putsa upp och snygga till sitt verandagolv. Med vår specialmetod, rengöringsmedel och kunskaper så går både jobbet snabbt och effektivt utan att skada ert trägolv. Slutresultatet blir både snyggt och billigt. Passa på och boka nu och få det rent och snyggt till semestern! Kontakta oss för mer information och en kostnadsfri offert.

Husmålning

Att måla om hus är ett stort och krävande jobb. Kostnaderna för detta kan därför variera stort beroende på typ av hus, paneler, storlek och skick (vid behov byter vi panel). Vi erbjuder även tegelmålning. Dvs vi tvättar och målar era tegelväggar för att få en ny fräsch fasad på huset. Detta till en mycket prisvärd kostnad. Kontakta oss för mer information, så kommer vi förbi och gör en noggrann kontroll av ert hus samt ger er en kostnadsfri offert.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...