Sverige Bygger AB

Sverige Bygger AB

0650-40 28... Visa nummer
Sjötullsgatan 10
824 50 HUDIKSVALL

Om oss

Sveriges mest använda tjänst för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden. Skräddarsydda tjänster som baseras på Sveriges största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av byggprojektmarknaden. Vi är Byggsveriges affärskälla och väljer du oss som affärspartner får du bättre koll på marknaden, starkare varumärke, nya kunder och ökad försäljning.

Bildgalleri

 • Sverige Bygger AB
  Sverige Bygger AB
 • Sverige Bygger AB
  Sverige Bygger AB
 • Sverige Bygger AB
  Sverige Bygger AB
 • Sverige Bygger AB
  Sverige Bygger AB

Vad, vem & nyttan?

Vår informationsinsamling sker under varumärket Byggsverige. Undersökarna på Byggsverige jobbar med en ständigt pågående marknadsundersökning där nyheten alltid handlar om vilka anbud som är ute eller vilka företag som upphandlats på byggprojekten. Dessutom tar vi reda på en mängd detaljer kring byggprojektet, allt från byggstart, byggkostnad till val av material.
Vi säljer våra skräddarsydda tjänster till dig som vill få bättre koll på byggmarknaden, fler och bättre affärsmöjligheter genom att nå, påverka och sälja till rätt beslutsfattare på rätt byggprojekt vid rätt tidpunkt.

Bygginformation - men vi erbjuder mer än bara byggfakta.

Du får snabbt och enkelt senaste nytt byggprojekten, vilka företag som upphandlats, vilka anbud som är ute etc. Du kan söka i vår databas för att hitta intressanta byggprojekt eller företag. De viktigaste byggprojekten eller företagen kan du även punktbevaka, vi skickar e-post så fort det händer något! Med våra tjänster online kan du se nyheter varje dag - men vi har även kvar våra Gula Kort där du får informationen på papper en gång per vecka. Vi erbjuder även exponeringsmöjligheter för dig som vill finnas synlig och sökbar för beslutsfattare inom byggbranschen.

Byggfolio

Byggfolio är en online portfolio där du berättar om dina bästa affärer och kopplar dem till referensprojekt i vår databas. Du får alltid rätt referensprojekt och affärshistorier till rätt anbud, offert eller till rätt marknadsföringssituation. Ett effektivt och proffsigt sätt att öka dina möjligheter till framgång i nya affärer.

Mitt Beslutsstöd

Mitt Beslutsstöd innehåller byggstatistik, marknadsanalyser, trender samt nya tjänsten Byggranking som hjälper dig att få fram de största eller mest aktiva aktörerna. Du får ett beslutsstöd skräddarsytt för ditt verksamhetsområde, snabbt och enkelt - när du behöver det.

Mitt varumärke

Vi erbjuder ett flertal olika tjänster för marknadsföring inom byggbranschen. Vi hjälper dig att nå ut med ditt varumärke och påverka beslutsfattare som årligen köper in tjänster och material för långt över 200 miljarder per år till sina bygg- och anläggningsprojekt.