Svenskt Butikskött AB

Svenskt Butikskött AB

08-546 810... Visa nummer
Fållan 10
121 62 JOHANNESHOV

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi älskar kött. Vi anser att hela kedjan är lika viktig för att skapa vad det till slut handlar om – den goda smaken.
Den goda smaken av riktigt kött.

Bildgalleri

 • Svenskt Butikskött AB
  Svenskt Butikskött AB
 • Svenskt Butikskött AB
  Svenskt Butikskött AB
 • Svenskt Butikskött AB
  Svenskt Butikskött AB
 • Svenskt Butikskött AB
  Svenskt Butikskött AB
 • Svenskt Butikskött AB
  Svenskt Butikskött AB

Verksamheten

I Över 30 år har Svenskt Butikskött satt en ära i att erbjuda ett riktigt gott och bra kött. För det är skillnad på kött och kött. Stor skillnad. Allt arbete med uppfödning, slakt, styckning och mörning har betydelse för köttets kvalitet. Vi är i grunden ett familjeägt företag som ända sedan starten arbetat för att driva utvecklingen inom branschen. Det därför helt naturligt att mycket av vårt fokus idag ligger på de lokala uppfödarna, köttrasdjur och ekologiskt kött.

Smak av Gotland

För att ytterligare driva utvecklingen är vi sedan 1 Oktober 2010 majoritetsägare till Gotlands Slagteri AB. Det ger oss möjligheter att tillsammans med uppfödarna på Gotland kunna utveckla mervärdena och produktionen av hela regionen. Som ett resultat av vår satsning lanserar vi nu - SMAK AV GOTLAND.

Med mest sol i Sverige och en prunkande flora är ön idealisk för uppfödning. På Gotland är allt dessutom nära och våra uppfödare, som ofta känner varandra, har gårdar från Sundre nere i söder till Fårö uppe i norr. Våra djur får gå ute och föds upp på marker rika på kryddväxter och sälta. Här betar korna på naturmarker stora delar av året, här växer lammen sig starka utomhus och här lever grisarna ett bra liv. Det är en god, enkel och i många fall, naturlig tillvaro. Och det märks på köttet, som får god smak, är mört och har en jämn kvalitet. Vi kan garantera korta djurtransporter, korrekt utförd slakt, hantverksmässig styckning, mörning och förpackning – vilket resulterar i ett sortiment med garanterad hög och jämn kvalitet. Eller kort sagt: En riktigt bra smak av Gotland!

Kravmärkt kött

Svenskt Butikskött är Sveriges största leverantör av KRAV-märkt kött till dagligvaruhandeln och offentlig sektor. Vi var tidigt ute med gårdskoncept och certifierad produktion enligt bland annat Svenskt Sigill och KRAV. Sett i backspegeln är vi mycket stolta och glada för att vi bestämde oss för att satsa stort på vår EKO-nisch före än alla andra. Redan 2005 började vi samarbeta med uppfödare på Gotland för att kunna leverera KRAV-märkt kött. Idag har vi en ledande position på marknaden, tack vare vår stora erfarenhet och vårt långa, nära samarbete med våra fantastiska uppfödare.

Öppettider

Just nu Stängt

Ordinarie öppettider

MÅNDAG
6:00 - 16:00
TISDAG
6:00 - 16:00
ONSDAG
6:00 - 16:00
TORSDAG
6:00 - 16:00
FREDAG
6:00 - 15:00
LÖRDAG
Stängt
SÖNDAG
Stängt

Företaget har inte angivit några avvikande öppettider.