Svenska Spel AB

Svenska Spel AB

010-120 00... Visa nummer
Evenemangsgatan 17
169 79 SOLNA

Om oss

Svenska Spel är Sveriges största spelföretag med populära spel som Lotto, Triss, Stryktipset, Oddset och många fler. Svenska Spels ägs av staten och är sorterat under finansdepartementet. Vårt huvudkontor ligger i Visby.

Bildgalleri

 • Svenska Spel AB
  Svenska Spel AB
 • Svenska Spel AB
  Svenska Spel AB
 • Svenska Spel AB
  Svenska Spel AB
 • Svenska Spel AB
  Svenska Spel AB

Företagsfakta

Svenska Spel bildades 1997 efter en sammanslagning av AB Tipstjänst och Penninglotteriet AB. Idag är Svenska Spel Sveriges största spelföretag med flera starka och välkända varumärken. Svenska Spel ägs av staten. I korta drag är vårt uppdrag att anordna spel och lotterier efter tillstånd av regeringen. Vi ska vara ett ansvarsfullt och trovärdigt alternativ till illegal spelverksamhet. Vi erbjuder sportspel, nummerspel och lotter i butik, på internet och i mobiltelefonen.

Vårt överskott 2011 blev 5007 (4 766) miljoner kronor. Överskottet går till statskassan.

Sponsring

Svenska Spels engagemang för svensk idrott handlar både om att stödja allt det positiva idrotten åstadkommer för barn och ungdomar, men även skapa möjligheter för en vass och konkurrenskraftig elit.

Mobilt

På m.svenskaspel.se kan du spela Oddset, Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Powerplay var och när du vill med mobilen. Du kan även spela och förlänga Lotto. Du kan du även skrapa eller ge bort Triss på m.svenskaspel.se.

Vision

Med insats menar vi de kronor man spelar för, men också våra medarbetares insatser eller att vi tar initiativ till ett samhällsprojekt för att förändra värderingar inom idrotten. När vi tar ett spelansvar spelar vår insats roll, när vi sätter gränser för hur mycket man får spela online spelar vår insats roll.

När vi säger nej till viss typ av marknadsföring spelar vår insats roll. I dagens Sverige spelar inte varje insats roll. En stor del av de pengar som omsätts på spel kommer inte samhället till godo utan går till anonyma ägare.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...