Svenco Papperssäckar AB

Svenco Papperssäckar AB

Sopsäckar
08-594 405... Visa nummer
Maskingatan 10
195 60 ARLANDASTAD

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi utvecklar och säljer produkter inom avfallshanteringsområdet. Vår är att kunna erbjuda papperssäckar för en stor variation av avfall och för olika syften, allt från traditionell 2-bladig 160-literssäck för blandat avfall till olika typer av säckar för sorterat avfall. Det kan t ex vara en 1-bladig säck för komposterbart avfall, en säck för brännbart eller kanske en insatssäck till någon form av behållare. Vår ambition är att kunna lösa de flesta fall där någon form av avfallsbärare behövs.
/
/

Bildgalleri

 • Svenco Papperssäckar AB
  Svenco Papperssäckar AB
 • Svenco Papperssäckar AB
  Svenco Papperssäckar AB
 • Svenco Papperssäckar AB
  Svenco Papperssäckar AB
 • Svenco Papperssäckar AB
  Svenco Papperssäckar AB
 • Svenco Papperssäckar AB
  Svenco Papperssäckar AB

Våra produkter

Papperssopsäcken och kompostpåsen av papper är moderna och flexibla emballage för avfall. Materialet i dagens säckar har förändrats mycket i jämförelse med gårdagens säckar. Idag finns det papperssopsäckar anpassade till olika områden. Exempelvis finns det säckar för insamling av organiskt avfall, brännbart avfall, riskavfall, insatssäckar för kärl samt säckar för returpapper. Kompostpåsen är tillverkad av ett våtstarkt och vattenavvisande papper. Detta är utvecklat för att släppa igenom vattenånga, men inte vattendroppar. Det är helt vattentätt då det ventileras.

Miljö

Svenco har sedan decennier tillbaka arbetat både direkt och indirekt för att förbättra vår globala miljö.

Direkt genom att producera och utveckla produkter för sortering och insamling av olika typer av avfall. Indirekt genom att dels ställa krav på våra leverantörers miljöarbete, dels genom att aktivt bearbeta vår egen påverkan av miljön. Även arbetsmiljön är viktig och fast att vi har kommit mycket långt med vår egen arbetsmiljö arbetar vi aktivt för att göra den ännu bättre.

Kvalitet

Svenco förknippas ofta med begreppet kvalitet. Kvalitet är för oss en självklarhet och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra kvaliteten på våra produkter och företaget. Kvalitet innebär inte bara att felfrekvensen på produkterna skall minimeras utan även att leverans skall ske på rätt plats i rätt tid enligt kundens önskemål. Kunden sätts alltid i första hand. Utan nöjda kunder - ingen framtid ! Vi är väl medvetna om att det tar decennier att bygga upp ett gott rykte, sekunder att förlora det.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...