Sveakliniken i Svedala

Sveakliniken i Svedala

040-618 80... Visa nummer
Toftavägen 25
233 35 SVEDALA

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Med bra tillgänglighet, hög kompetens och trevligt bemötande ger vi dig bästa möjliga vård. Välkommen att kontakta oss!

Bildgalleri

  • Sveakliniken i Svedala
    Sveakliniken i Svedala
  • Sveakliniken i Svedala
    Sveakliniken i Svedala
  • Sveakliniken i Svedala
    Sveakliniken i Svedala

Läkare på Sveakliniken i Svedala

Sveakliniken i Svedala är en allmän läkarmottagning och här får du hjälp med vanliga sjukdomar - både akuta och kroniska.

Samtliga läkare vid mottagningen är Specialister i Allmänmedicin och vi är mycket stolta över att kunna erbjuda dig en mycket bred och hög kompetens.

Distrikts- och sjuksköterskemottagning

Vi är åtta stycken distrikts- och sjuksköterskor som arbetar på mottagningen.

Carina, Katarina, Louise, Cecilia, Ewa, Christina, Marie och Lisbeth.

När du ringer för tidsbokning och rådgivning är det en av oss du pratar med.

För att du skall få vård på rätt nivå på ett snabbt och säkert sätt, använder vi oss av triagering, vilket innebär att vi bedömer ditt vårdbehov utifrån dina symtom och lotsar dig vidare till rätt vårdgivare.

Gynekologmottagningen

På Sveaklinikens Gynekologiska mottagning arbetar Louise Thunell som är specialist i Obstetrik och Gynekologi. Hon har många års erfarenhet som överläkare vid den gynekologiska sektionen på Skånes Universitetssjukhus, med arbetsuppgifter inkluderande allmän gynekologisk mottagningsverksamhet, gynekologiskt ultraljud, preventivmedelsrådgivning, handläggning och behandling av cellförändringar, operativ verksamhet mm.

Fysioterapin/Naprapat

Vi som arbetar här är Anna, Camilla, Gunilla och Mårten. Vi har flera års erfarenhet av diagnostik, behandling och rehabilitering av primärvårdspatienter i alla åldrar. Du kan vända dig direkt till oss om du har besvär från rörelseapparaten. Mårten som är naprapat arbetar med rygg- och nackrelaterade besvär. Nu kan du när som helst själv boka tider till Mårten via 1177. Ingen remiss krävs för att komma till oss.

Arbetsterapin

Efter en skada, operation eller sjukdom hjälper vi dig att klara av aktiviteter i din vardag så att du kan vara så självständig som du önskar. Du får hjälp med att hitta hjälpmedel och råd kring hur din närmaste omgivning kan anpassas efter dina behov. Vi ger också förebyggande stöd för att motverka ohälsa.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...