Styling Homes

Styling Homes

073-510 80... Visa nummer
Kallskärsgatan 5
115 33 STOCKHOLM

Om oss

Välkommen till Styling Homes. Vi inreder åt dig som privatperson men även företag ex. förvaringslösningar, köksinredningar m.m.

Bildgalleri

 • Styling Homes
  Styling Homes
 • Styling Homes
  Styling Homes
 • Styling Homes
  Styling Homes
 • Styling Homes
  Styling Homes
 • Styling Homes
  Styling Homes

Styling Homes

Förutom homestaging, eller homestyling, gör jag inredningsuppdrag i både stor som liten skala. Allt från slott till koja – variationen ger fantastiskt mycket inspiration! Ett gott råd till den villrådige: boka en sk Konsultation för att få nya ideér och tips. Därefter är det helt upp till dig att välja hur, när och om du önskar gå vidare eller inte.

Önskar du:
- Få struktur, ett mer genomtänkt och kanske ett personligare hem?
- En ny planlösning i hemmet?
- Uppdatera din inredning på ett snabbt och billigt sätt?
- Få hjälp med färgval och färgsättning?
- Få tips kring smarta förvaringslösningar som passar just din bostad?
- Önskar du uppdatera ditt kök, bad, hall eller annat rum?
- Har du outnyttjade utrymmen?

Jag gör kostnadsfria hembesök då du kan berätta och visa vad du önskar hjälp med. Vid bokning av en sk Konsultation gäller timdebitering och då ingår även en skriftlig dokumentation på alla genomgångna förslag.

Homestaging

Att vid en bostadsförsäljning få ut maximalt försäljningspris med hjälp av en väl genomtänkt strategi. Fokus ligger på spekulanternas visuella upplevelse av en bostad. Fakta visar att vi människor är irrationella varelser, styrda av våra sinnen och känslor. Homestaging ska väcka spekulanternas känsla av att – ”Här vill jag bo”! Jämför med reklamens underbara värld där man med en tilltalande presentation och lockande förpackning får oss att välja en speciell produkt framför en annan. Rent praktiskt kan man jobba med ett hems befintliga möblemang, med inlånade möbler, eller med en kombination av båda.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...