Studio Leander

Studio Leander

013-14 02 ... Visa nummer
Sankt Larsgatan 23
582 24 LINKÖPING

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi är en salong med anställda i centrala Linköping som satsar på kvalité i våra behandlingar. Vi sätter kunden i fokus och för att du ska få den bästa behandlingen utbildar vi oss regelbundet. Alla frisörer som arbetar här har gesällbrev. Kika gärna in på vår hemsida! Välkommen!

Om företaget

Välkommen till oss på Studio Leander. Du hittar oss i centrala Linköping. Salongen startades 1999 av Johan Leander. Då med 2 anställda, i dagsläget 7 stycken! Vi är naturligtvis medlemmar i SFF (Svenska Frisör Företagarna).
Vårt samarbete med L'oréal gör att vi alltid förnyar oss inom den senaste färgtekniken. Vi har även tagit steget längre och har den nya ammoniakfria färgen INOA. Vi arbetar också med utbildning av andra frisörer för L'oréals räkning.

Våra Frisörer

Hos oss bokar du din tid direkt med din personliga frisör. Är du ny kund hjälper vi dig tillrätta och ser till att du får en av våra frisörer som passar dig. Frisörerna ger alltid personlig och professionell service.

Våra partners är Loreál, Kérastase samt Sebastian

Samarbetet med LOréal gör att vi alltid förnyar oss inom den senaste färgtekniken. Vi arbetar också med utbildning av andra frisörer för Loreáls räkning. Samarbetet med Kérastase har lett till att vi idag är en ambassadörssalong. Det innebär att vi har en Kérastase-specialist hos oss som är uppdaterad med senaste nytt.

Öppettider

Just nu Stängt

Ordinarie öppettider

MÅNDAG
9:00 - 18:00
TISDAG
9:00 - 18:00
ONSDAG
8:00 - 18:00
TORSDAG
8:00 - 18:00
FREDAG
8:00 - 18:00
LÖRDAG
Stängt
SÖNDAG
Stängt

Företaget har inte angivit några avvikande öppettider.

Mer information

Varannan lördag 8:30-14:30