Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

STUDIO e-hair

STUDIO e-hair

013 - 353 ... Visa nummer
Nyg. 36
582 19 LINKÖPING

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Välkommen till oss för en avkopplande stund. Hos oss får du digitala före- och efterbilder när du klipper dig. Du kan gå tillbaka och titta på dina tidigare frisyrer etc. Hårbottenskurer, hårbottenmassage och avslappning.
Boka gärna klipptid online.

Bildgalleri

 • STUDIO e-hair
  STUDIO e-hair
 • STUDIO e-hair
  STUDIO e-hair
 • STUDIO e-hair
  STUDIO e-hair
 • STUDIO e-hair
  STUDIO e-hair

Priser

Det finns många olika klippningar som exempel, en del vill klippa topparna medan andra vill forma redan designat frisyr. Det finns de som vill ha råd och klippa en hel ny frisyr. Färg, permanent och användning av dåliga hårvårdsprodukter påverkar håret negativt (skadar och torkar ut håret). Håret behöver mera vård. Vi har valt att ändra vår prislista och anpassa den efter dina behov. Vi använder oss av världsledande hårvårdsprodukter för att ni ska få det bästa möjliga hårvård. Klippningar har sina namn beroende på tidsåtgång och vad som ingår i samtliga.

Hårbottenmassage

Hårbotten är inte enbart centrum för tusentals hårsäckar utan är även ett område där muskler, nervsystem och lymfkärl med viktiga funktioner är belägna. En hårbottenmassage ökar blodcirkulationen, drar ut stela muskler och stimulerar nerver och lymfkärl.

Så går en hårbottenmassage till på salongen

Den består av 5 olika moment i följd som upprepas 3 gånger:

* muskelutdragande
* blodcirkulations ökande
* lymfstimulerande tryckmassage
* nervstimulerande
* muskelavslappnande

Massagen avslutas med en lättare ansiktsmassage vid panna, tinningar och bihålor.

omdömen

STUDIO e-hair har valt att inte tillåta omdömen.