Stadsbudsbolaget

Stadsbudsbolaget

08-21 49 7... Visa nummer
Palermogatan 15, FRIHAMNEN MAGASIN 5
115 56 STOCKHOLM

Om oss

Vi gör det tunga jobbet lätt! Stadsbudsbolaget grundades 1954 och är ett av de första bemanningsföretagen i Sverige. Vi erbjuder trygg, effektiv och högkvalitativ flytt och bemanningshjälp. Välkommen att kontakta oss.

Verksamheten

Stadsbudsbolaget vill vara det personliga företaget i transport- och bemanningsbranschen. Vi erbjuder trygg, effektiv och högkvalitativ flytt- och bemanningshjälp med god flexibilitet och tillgänglighet. Stadsbudsbolaget är fokuserat på att hjälpa företag och privatpersoner. Verksamheten har följande funktioner: bohagsflytt, företagsflytt, sterbhus (dödsbo), magasinering, städning, bemanning och övriga servicetjänster.

Flytt

Stadsbudsbolaget hjälper Er att få den rätta hjälpen. Vi tar hand om allt från demontering, montering, nedpackning, uppackning. Vi erbjuder en komplett lösning allt efter kundens behov.

Bemanning

När Era personalresurser ej räcker till erbjuder Stadsbudsbolaget serviceinriktad och yrkeskunnig personal inom ett brett område såsom chaufförer, lagerarbete, arkivarbete, omflyttningar, montering av möbler, städning, vaktmästeri samt hantverkshjälp.

Städ

Vår personal tar hand om det nödvändigaste efter flytten med fullständig rengöring - allt från utflyttade kontor till lägenheter. Efter utförd städning görs noggrann besiktning. Vi samarbetar med Pi-Sa Städ Nacka.

Magasinering

Vårt magasin är beläget i Frihamnen. Magasinet är larmat och erbjuder en trygg säkerhet. Tillträde ges endast tillsammans med vår personal efter överenskommelse och mot en avgift.

Öppettider

Just nu Stängt

Telefontider

MÅNDAG
9:00 - 15:30
TISDAG
9:00 - 15:30
ONSDAG
9:00 - 15:30
TORSDAG
9:00 - 15:30
FREDAG
9:00 - 14:00
LÖRDAG
Stängt
SÖNDAG
Stängt

Företaget har inte angivit några avvikande öppettider.