Städar'n AB

Städar'n AB

019-18 28 ... Visa nummer
Kumla
019-57 87 ... Visa nummer
Malmgatan 7
703 54 ÖREBRO

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi utför hushållsnära tjänster såväl som kontors-, affärs-, industri- och trappstädning på entreprenad, kort sagt så hjälper vi till med allt inom lokalvård och närliggande tjänster.

Bildgalleri

  • Städar'n AB
    Städar'n AB

En trygg samarbetspartner

Sedan 1977 har STÄDAR'N försett sina kunder i Örebro och Kumla med städtjänster. Idag drivs familjeföretaget av andra generationens företagare.

Vi är ett familjeföretag som i fyrtio års tid har vårdat olika företagslokaler och hushåll i Örebro med omnejd. Företaget har även etablerat sig i Västmanlands län med Västerås som utgångspunkt. Vi utför hushållsnära tjänster såväl som kontors-, affärs-, industri- och trappstädning på entreprenad, kort sagt så hjälper vi till med allt inom lokalvård och närliggande tjänster.

Vi försöker erbjuda all personal heltidstjänster, i den mån det går, och ger dem varierande uppdrag. Vi har våra beprövade knep och ser hela tiden till att fortbilda personalen inom nya städmetoder. Det ger oss låg personalomsättning och personal med hög kompetens, som i sin tur är ett kvitto på att företaget lyckas väl i sitt arbete. En nöjd medarbetare utför som bekant alltid ett bättre jobb.

Vår affärsidé är enkel, att tillhandahålla fullödiga tjänster inom vårt område med kvalitet och miljö i fokus. Detta uppnår vi genom att utföra tjänster, som kännetecknas av hög kompetens, god service, rätt pris samt en trovärdig kvalitets- och miljöprofil. Ett av våra viktigaste konkurrensmedel är att upprätthålla hög och jämn kvalitet som motsvarar våra kunders förväntningar och krav. För att säkerställa detta och för att underlätta vårt kontinuerliga arbete på att bli bättre har vi upprättat ett ledningssystem. Förutom frågor rörande kvalitet omfattar systemet även frågor rörande miljö, arbetsmiljö och säkerhet, i enlighet med ISO 9001 och ISO 14001.

Hemstädning, flyttstädning eller gräsklippning? Vad kan vi hjälpa just er med?

Som företag är vi flexibla och erbjuder ett brett urval av tjänster, detta har vi gjort sedan 1977 och våra kunder är både privatpersoner och företag. Långvariga relationer med både medarbetare och kunder, noggrannhet och kvalitet har blivit det som kännetecknar företaget. 40 år i branschen har gjort oss till en effektiv och pålitlig samarbetspartner. Självklart så hanterar vi RUT-avdraget åt dig, det drar vi av direkt på fakturan!

Några av de tjänster vi kan hjälpa er med:
-Hemstädning
-Storstädning
-Flyttstädning
-Fönsterputsning
-Mattservice
-Golvvård
-Dödsbon
-Trädgårdsarbete
-Snöröjning

Vårt fokus ligger på att ni som kund skall bli nöjd, därför är alla våra tjänster anpassningsbara. Vi kan skräddarsy en lösning som passar just era behov och önskemål.

I 40 år har vi samarbetat med olika företag

Behöver ni en pålitlig partner inom lokalvård så är vi det självklara valet!

Som företag är vi flexibla och erbjuder ett brett urval av tjänster, detta har vi gjort sedan 1977 och våra kunder är både privatpersoner och företag. Långvariga relationer med både medarbetare och kunder, noggrannhet och kvalitet har blivit det som kännetecknar företaget. Under alla våra år har vi samlat på oss kunskap och kompetens, det delar vi gärna med oss av. 40 år i branschen har gjort oss till en effektiv och pålitlig samarbetspartner.

Några av de tjänster vi kan hjälpa er med:
-Kontorsstädning
-Industristädning
-Trappstädning
-Storstädning
-Flyttstädning
-Fönsterputsning
-Mattservice
-Golvvård
-Trädgårdsarbete
-Sanering
-Snöröjning

Vårt fokus ligger på att ni som kund skall bli nöjd, därför är alla våra tjänster anpassningsbara. Vi kan skräddarsy en lösning som passar just era behov och önskemål.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...