Solna Dental AB

Solna Dental AB

08 - 712 0... Visa nummer
Krysshammarv. 10
171 57 SOLNA

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Tandvård till bra priser. Estetisk tandvård, implantat, kirurgi och tandhygienist. Kvalitet med trygghet och service. Hos oss bemöts du professionellt och med omtanke av ett kunnigt, svenskutbildat tandvårdsteam. Vi är lyhörda för dina önskemål, välkommen!

Bildgalleri

 • Solna Dental AB
  Solna Dental AB
 • Solna Dental AB
  Solna Dental AB
 • Solna Dental AB
  Solna Dental AB
 • Solna Dental AB
  Solna Dental AB

Om firman

Vi står för hög kvalitativ tandvård, med inriktning på frisk munhälsa, till förmånliga priser. Hos oss bemöts du professionellt och med omtanke av ett kunnigt, svenskutbildat tandvårdsteam. Vi utför all form av traditionell tandvård, tandhygienisk behandling, estetisk och akuttandvård. Hos oss får du även avancerade behandlingar såsom tandimplantat och oralkirurgi i samarbete med specialisttandläkare. Vi är lyhörda för dina önskemål och gör vårt bästa för att uppfylla dina behov.
Vill du boka tid eller bara fråga om något? För prisinformation gå in på vår hemsida eller kontakta oss. Tveka inte att kontakta oss!

Behandlingar

Vi utför en rad olika behandlingar som du kan läsa mer om här . Du hittar information om hur behandlingen går till, hur du ska förbereda dig och även vad du ska tänka på efter behandlingen är utförd. Om du undrar över något så vill vi att du använder kontaktformuläret här på vår hemsida och ställer din fråga direkt till oss.

Priser

Vi har fast prislista samt garanterar att du alltid får ett kostnadsförslag innan behandling. Kostnadsförslaget är ett ömsesidigt avtal mellan parterna patienten och Solna Dental AB, där det tydligt framgår vem som är patient, vilket ingrepp som avses, kostnad och tidpunkt samt vilken tandläkare som utför behandlingen.

Garanti

Vi är anslutna till Försäkringskassan och medlemmar i
Sveriges Tandläkarförbund och Privattandläkarna och som medlem i Privattandläkarna lämnar vi två års garanti på fast protetik och implantat. För avtagbar protetik gäller ett års garanti, dock ingen garanti på temporära konstruktioner.

Kliniken

Våra tandläkare i Solna finner du i en ny renoverad, trivsam, modern utrustad praktik i Huvudstan med mycket goda kommunikationsmöjligheter. Vi är anslutna till Försäkringskassan och medlemmar i Sveriges Tandläkarförbund och Privattandläkarna.
Till oss är alla välkomna!

Öppettider

Just nu Öppet

Ordinarie öppettider

MÅNDAG
08:00 - 18:00
TISDAG
08:00 - 18:00
ONSDAG
08:00 - 18:00
TORSDAG
08:00 - 17:00
FREDAG
08:00 - 13:00
LÖRDAG
Stängt
SÖNDAG
Stängt

Företaget har inte angivit några avvikande öppettider.