Sofo Hälsa AB

Sofo Hälsa AB

Telefon,
070-770 63... Visa nummer
Sickla kanalgata 64
120 68 STOCKHOLM

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Sofo Hälsa AB startade 2004 och drivs av oss; Sara Strandmark och Renée Lindström, båda massageterapeuter med snart 17 år i yrket. Vi bildade Sofo Hälsa tillsammans efter några år som anställda på ett av stockholms största massageföretag. Där kom idén om ett företag som inte tar hutlösa priser och som inte byter medarbare varannan dag. Vi ville ha ett trevligt företag med lagom stora skor, som bryr sig om både kunder och medarbetare.

Bildgalleri

  • Sofo Hälsa AB
    Sofo Hälsa AB
  • Sofo Hälsa AB
    Sofo Hälsa AB

Vad händer i kroppen när man får massage? Massor!

-Musklerna slappnar av!
-Lederna blir mer rörliga och mindre mottagliga för skador!
-Lugn- och rohormonet Oxytocin utsöndras i kroppen!
-Endorfiner frigörs!
-Blodcirkulationen ökar!
-Blodtrycket sjunker!

Massage på jobbet -en modern friskvård

Ett stillasittande jobb ger på sikt mycket spänningar i axlar och nacke, vilket gör att hjärnan inte får tillräckligt med syre. Syrebrist orsakar trötthet och koncentrationssvårigheter.

Provdagar

För att ni skall veta hur vår företagsmassage fungerar så börjar vi alltid med att erbjuda en eller flera provdagar. Under dessa dagar bör så många som möjligt prova på massagen för att vi skall veta hur många dagar ni sedan behöver.

Avtal

Avtal skriver vi efter att provperioden ägt rum förutsatt att ni tycker att behandlingarna uppfyllt era krav och förväntningar. Tecknat avtal gäller löpande och med två månaders uppsägningstid. Vi fakturerar månadsvis. I fakturan bifogar vi fullständigt kundunderlag, så att ni enkelt exempelvis kan göra avdrag på lön.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...