Siggesta Gård

Siggesta Gård

08 - 525 0... Visa nummer
Siggesta Gård
139 90 VÄRMDÖ

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Välkommen till Siggesta Herrgård! Hos oss finns alla förutsättningar för en lyckad konferens, vare sig du vill hyra en egen flygel till ledningsmötet, anordna kickoff i vår unika lada för upp till 1000 personer eller bara konferera så är detta platsen för just er.

Bildgalleri

 • Siggesta Gård
  Siggesta Gård
 • Siggesta Gård
  Siggesta Gård
 • Siggesta Gård
  Siggesta Gård
 • Siggesta Gård
  Siggesta Gård

Hotell

Att få komma bort en stund kan alla behöva ibland. Det har vi tänkt på när vi har inrett våra rum för övernattning. På gården finns många vackra byggnader som vi successivt har renoverat med tanken att bevara husets karaktär och välkomna det in i 2000-talet. Våra gäster sover i fluffiga täcken och sängar från Mille Notti. I dagsläget har vi 29 unika rum med totalt 65 bäddar.

För att verkligen kunna koppla av och koppla bort har vi valt bort TV i många rum där ni istället kan läsa böcker och magasin om jakt, matlagning och inredning. I husen finns också större utrymmen för umgänge och sällskapsspel.

Konferens & Event

Modern konferensgård på Värmdö för exklusiva möten med högre krav. Hos oss kan du förutom högklassiga lokaler och bästa service också få hjälp med att planera ditt möte och fylla dagen med innehåll som ger största vinning för dig som kund. Vi utgår från dina behov och hjälper dig att sätta en agenda för dagen.

Mat & Fest

Från köket serveras varje dag vällagad mat och hembakad fika. Vi lagar mat från grunden och vi gillar både klassiker och trendigare mat med inspiration från Marocko, USA och Mexico. Köp dig en god espresso och en nybakt kanelbulle från vårt bageri. Vi bakar allt matbröd och fikabröd själva, välkommen till oss!

Djur & Natur

På gården har vi en fin lekplats med en stor sandlåda, gunghästar och annat kul. Det finns flera vandringsleder och stigar runt gården för alla åldrar. På vår barnsligaste stig hittar du gårdens troll, vi kallar den Träsktrollens stig. Stigen är som en sagovärld där du kan följa med i den tillhörande boken.

Siggesta Deli

I Siggesta DELI hittar du delikatesser tillverkade på gården och några utvalda från andra leverantörer. Bland våra egna produkter hittar du bland annat den populära Chokladcrunchen och solrosbräck och bland våra övriga leverantörer finns naturligtvis våra grannars Värmdö must och Säbys rapsolja. Perfekta gå bortpresenter.