Selins Bil AB, R

Selins Bil AB, R

060-291 30... Visa nummer
Hamre 210
864 92 MATFORS

Om oss

Vi reparerar och servar alla bilmärken, men är specialiserad på Volkswagen, Audi, Seat och Skoda till vilka vi har tillgång till både specialverktyg och viktig servicelitteratur. Vi ser alltid till att du får original reservdelar eller delar från våra lokala bildelsgrossister insatta i bilen. Du väljer själv.

Vi fixar dina tvåor

Tvåa på besiktningen. Bekymrad över ny tid på Bilprovningen? Vi hjälper dig! Vi är ackrediterade av SWEDAC. Detta betyder att vi kan reparera och efterbesikta bilen, du slipper att boka ny tid hos Svensk Bilprovning för återkontroll, för det fixar vi!

Verkstad

Vad gäller yta och utrustning möter Selins bilverkstad alla högt ställda krav från bilägarna, som förväntar sig professionell hjälp vid bl a reparationer.

Vi har utrustning för arbeten på alla bilmärken:
- fullständig testutrustning för bilelektronik
- utrustning för bilel
- m.m.

Vi kan även erbjuda lånebil under reparationstiden.

Service

Så länge bilen är ny gör de flesta regelbunden service på den. Men när bilen har fått några år på nacken slutar många att "kosta på" sin bil en riktig service.

En bil som får regelbunden service:
- drar mindre bensin
- startar lättare
- är säkrare
= ger ett högre andrahandsvärde.

Vi erbjuder följande servicepaket till mycket rimliga kostnader. Du kan få tillgång lånebil under servicetiden.

Däck

Selinsbil har ett brett produktsortiment från de ledande däcktillverakarna och hos oss hittar du alla sorters däck, allt från det lilla däcket till fyrhjulingen till det stora entreprenaddäcket.

omdömen

Selins Bil AB, R har valt att inte tillåta omdömen.