Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Sala Sparbank

Sala Sparbank

0224-850 0... Visa nummer
Stora torget 3
733 30 SALA

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Som kund i Sala Sparbank bidrar du till att utveckla Sala & Heby kommuner. Där vi verkar & har våra fyra kontor skapar vi växtkraft inom samhälle, skola, idrott, kultur, näringsliv & miljö. De flesta andra banker har aktieägare som vill ha utdelning när det går bra för banken. Vi som sparbank har istället 48 huvudmän som är länken mellan banken & det lokala samhället. När det går bra för banken går en del av överskottet tillbaka till bygden. Den andra delen sparas för att säkra bankens framtid.

Bildgalleri

 • Sala Sparbank
  Sala Sparbank
 • Sala Sparbank
  Sala Sparbank
 • Sala Sparbank
  Sala Sparbank
 • Sala Sparbank
  Sala Sparbank
 • Sala Sparbank
  Sala Sparbank

Vi kan vår marknad.

Låter kanske lite kaxigt, men det är ärligt.

Ärlighet är något vi på Sala Sparbank värdesätter högt, tillsammans med trygghet och engagemang.
Som kund hos oss ska man känna det.

Vi har under många år gett tillbaka av vår vinst, till olika lokala verksamheter. Utdelningen av Miljonen skapar möjligheter som är unika. Pengarna sår frön för tillväxt inom miljö, skola, samhälle, näringsliv, kultur och idrott.

Att ge, för en bättre framtid, är en viktig drivkraft i vårt arbete.

Du kanske undrar hur vi skiljer oss från andra banker? Förutom att vi är landets näst äldsta och har varit verksamma ända sedan 1828? Jo, så här är det: Vi bestämmer själva. Vi har inga aktieägare som kräver utdelning av vår vinst. Självständigheten blir därför vår styrka.

Sala Sparbank vill arbeta i symbios med det lokala näringslivet, värna om miljön, samt göra våra områden attraktiva att bo och verka i.

Vi är inte som andra – det gör oss starka. Och när vi är starka ger vi tillbaka. Till er.

Det är vad vi kallar växtkraft.

Samhällsengagemang

Vår hemmaplan är Sala och Heby kommuner. Det är här vi har vårt engagemang och våra intressen. För oss är det en självklarhet att vara med och påverka utvecklingen i våra hemtrakter. Därför engagerar vi oss i det som händer här omkring och vill bidra till våra kommuners bästa genom vår sponsring och våra vinstavsättningar till Miljonen. Det kan gälla idrott, kultur, föreningar, näringsliv eller annat som ger en aktiv lokal marknad och en blomstrande region. Både i det långa och korta perspektivet.

Spara och placera

Alla har vi olika behov och förmåga att spara pengar. Ofta beror det på vilken livssituation vi befinner oss i. Det finns många sätt att spara och olika möjligheter att få sparkapitalet att växa. Vi hjälper dig att hitta en sparform som passar dina behov. Imorgon känns det bra att du var smart och sparade idag.

Boende och bolån

De flesta av oss lånar pengar för att köpa sin bostad och det är för många den största affären i livet. Här kan du läsa mer om boende och bolån, men också räkna på din boendekostnad. När du känner dig redo är du välkommen till oss så hjälper vi dig att komma fram till den bästa lösningen för just din situation.

Privatlån och krediter

Du som vill låna pengar till bil, båt, husvagn och husbil kan hitta det du söker hos oss. Du kan även låna pengar till annat genom våra privatlån. Här kan du räkna på ditt lån, se vad din månadskostnad blir och få mer information om våra lån.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...