Roschier Advokatbyrå AB

Roschier Advokatbyrå AB

08-553 190... Visa nummer
Brunkebergstorg 2
111 51 STOCKHOLM

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Roschier är en av Nordens ledande advokatbyråer. Byrån är känd för sin omfattande erfarenhet av avancerade internationella affärsjuridiska uppdrag och stora transaktioner. Byråns klienter är ledande nationella och internationella bolag, finans- och försäkringsbolag, investerare, tillväxtföretag, liksom andra privata företag med internationell verksamhet samt statliga myndigheter.

Bildgalleri

 • Roschier Advokatbyrå AB
  Roschier Advokatbyrå AB
 • Roschier Advokatbyrå AB
  Roschier Advokatbyrå AB
 • Roschier Advokatbyrå AB
  Roschier Advokatbyrå AB
 • Roschier Advokatbyrå AB
  Roschier Advokatbyrå AB
 • Roschier Advokatbyrå AB
  Roschier Advokatbyrå AB

Förstklassiga juridiska tjänster i norra Europa

Med 230 jurister/specialister och väletablerade relationer med ledande advokatbyråer är Roschier erkänd inom samtliga av sina kärnverksamheter som en av de ledande aktörerna på den internationella arenan.

Roschier är en av Nordens ledande advokatbyråer och känd för sin långa erfarenhet av stora och komplexa internationella uppdrag. Våra klienter består av ledande svenska, finska och internationella företag, finansiella institutioner, försäkringsbolag, investmentbolag, riskkapitalbolag och andra privata företag med internationell verksamhet samt den offentliga sektorn. Vi är huvudrådgivare åt många av de Fortune 500-företagen som verkar i Norden. Roschier grundades 1936 och har idag en solid position i regionen med kontor i Stockholm och Helsingfors, samt ett lokalkontor i Vasa. Vi är marknadsledande i Finland och har, sedan vi öppnade ett kontor i Stockholm 2005, etablerat oss som en av de ledande aktörerna även på den svenska marknaden. Byrån sysselsätter för närvarande 230 jurister och övriga specialister, varav 45 är delägare.

Roschiers verksamhet fokuserar på följande praktikområden:

• M&A, bank och finans: stora företagsförvärv och finansieringsuppdrag inom norra Europa. Roschier medverkar regelbundet i de mest betydande förvärven i regionen.
• Bolagsrådgivning med inriktning på framtida utmaningar och riskhantering i publika bolag
• Tvistlösning: stora kommersiella tvister med särskild betoning på internationella skiljeförfaranden och komplicerade kommersiella processer. Roschiers tvistlösningsenhet är en av Nordens största.
• Immaterialrätt, IT och telekom inklusive stora patent- och övriga immaterialrättsliga tvister
• EU och konkurrensrätt: bland annat ärenden i samband med tillsyn över företagsförvärv, övervakning av kartellförbud samt övervakning av missbruk av dominerande marknadsställning både på nationell och EU-nivå
• Övriga juridiska tjänster inkluderar till exempel arbetsrätt, fastighetsrätt, skatterätt och rekonstruktion

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...