Ricoh Sverige AB Göteborg

Ricoh Sverige AB Göteborg

031 - 361 ... Visa nummer
Amerikaskjulet E
414 63 GÖTEBORG
Fax
031-703 59... Visa nummer

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Ricoh optimerar IT-miljöer med hållbara lösningar och tjänster. Hör av dig när du behöver hjälp att effektivisera dokument- och utskriftshantering, optimera IT-infrastruktur och drift, eller när du letar efter flexibla lösningar för AV/videokonferenser etc. Vi har specialister som kan analysera nuläget, inspirera och guida er rätt mot era mål. Vår service finns nära dig, på över 30 orter i landet och i 200 länder runt om i världen.

Bildgalleri

  • Ricoh Sverige AB Göteborg
    Ricoh Sverige AB Göteborg
  • Ricoh Sverige AB Göteborg
    Ricoh Sverige AB Göteborg
  • Ricoh Sverige AB Göteborg
    Ricoh Sverige AB Göteborg

Videokonferens

Ricoh erbjuder en rad flexibla lösningar för videokonferens formade kring såväl egenutvecklade produkter som andra ledande varumärken, som exempelvis Cisco. Med Ricohs Cloud2Meet får du en mötestjänst som enkelt kan anpassas efter företagets behov. Naturligtvis håller alla våra lösningar hög säkerhetsstandard och skyddar mot intrång; endast behöriga kan ta del av samtalen. I vårt utbud finns allt från virtuella och mobila videolösningar som skapar extra hög tillgänglighet till kompletta helhetslösningar för kontor och konferenslokaler. Med hjälp av Ricoh är ni alltid nära era kunder, samarbetspartners och medarbetare, oavsett var i världen ni befinner er.

Dokument- och utskriftshantering

Spara tid och pengar med Ricohs marknadsledande dokument- och utskriftshantering. Vår nulägesanalys talar snabbt om vilka vinster er organisation kan göra. Med hjälp av skalbara lösningar kan vi effektivisera dokumenthanteringen i alla typer av organisationer och företag. Smarta automatiserade flöden förenklar databearbetningen och utskriftshanteringen från alla källor, något som ger er bättre överblick, blottlägger dolda kostnader och motverkar höga utskrifts- och distributionskostnader.

Digitaltryck och grafisk produktion

Ricoh erbjuder integrerade hård- och mjukvaror för grafisk produktion i såväl kommersiella som företagsinterna tryckerier. Våra olika produkter för digitaltryck möter alla typer av behov, oberoende av om anläggningen ska producera stora upplagor så effektivt som möjligt eller om det handlar om mindre volymer av högkvalitativa produkter. Ricoh erbjuder också 3D- och storformatskrivare m.m. Som option för våra produktionskunder finns Ricoh Business Driver Programme, en rad utvecklingstjänster som kan öppna upp nya affärsmöjligheter och öka avkastningen på er investering.

IT-infrastruktur och tjänster (ITS)

Ricohs tjänster för support av IT-miljö, kommunikation och nätverksinfrastruktur gör vardagen enklare och tryggare för er organisation. Med hjälp av analysmodeller kan vi ge en tydlig bild av vilka funktioner ni behöver; och våra attraktiva paketlösningar för drift och support gör det enkelt att välja rätt nivå på servrar, klienter och infrastruktur. Ricoh levererar även hårdvara och mjukvara från alla ledande tillverkare. Vår personal säkerställer en hög servicenivå med förebyggande åtgärder och snabb support när så krävs. Allt för att ge bästa prestanda och funktionalitet och ge hela er organisation möjlighet att fokusera på kärnverksamheten.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...