Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Restaurang Pizzeria Dalarasten

Restaurang Pizzeria Dalarasten

0225 - 501... Visa nummer
Vasagatan 2
783 30 SÄTER

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Dalarasten är mest kända för sin goda mat, bra service och trevliga miljö. Med vår erfarna kökspersonal så kan vi garantera er en upplevelse utöver det vanliga när ni äter hos oss!

Bildgalleri

 • Restaurang Pizzeria Dalarasten
  Restaurang Pizzeria Dalarasten
 • Restaurang Pizzeria Dalarasten
  Restaurang Pizzeria Dalarasten
 • Restaurang Pizzeria Dalarasten
  Restaurang Pizzeria Dalarasten

Under sommaren har vi en uteservering där man kan avnjuta god mat och kall öl i sommarvärmen. Speciellt bra läge för årets nostalgidagar.

Under vintern satsar vi på musikunderhållning med helgmeny, det kan vara allt från en till tre rätter med specialpris. Vi anordnar trubadurkvällar, där det alltid är bra stämning och finns möjlighet till dans.

Maten som vi lagar har väldigt hög kvalitet, allt från såsen till upplägget utförs med största passion och kärlek. Vi använder oss av endast färska råvaror och till största möjliga mån så beställer vi råvaror som är närproducerade för att minska vår miljöpåverkan.

Vår personal kommer se till att ni trivs och är mer än 100% nöjda när ni lämnar oss!

Varmt välkomna!

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...

omdömen

 • pmhendberg
  2017-07-28 04:05

  Lunch

  Bra och vällagad mat Trevlig personal Mycket att välja på till lunchen Humana priser Återkommer gärna fler gånger

 • Sirvaas
  2017-04-09 13:44

  God mat i Säter

  På hemresa från fjällen letade vi med ljus och lykta efter ett matställe, dock ej en vägkrog. Resultatet blev Dalarasten i Säter. God mat till skäliga priser, lagom väntetid. Kan rekommenderas!

 • Maria H
  2016-12-03 16:29

  Trevlig, bra restaurang

  Passerade säter och besökte denna trevliga restaurang. En ordinär meny med spann från hamburgare till enklare a la carte. Vällagade, smakrika hamburgare. Fint bemötande från personalen.