Restaurang Hamn & Peppar

Restaurang Hamn & Peppar

040-23 60 ... Visa nummer
Även
070-545 31... Visa nummer
Kinagatan 7
211 20 MALMÖ

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Välkommen till Restaurang Hamn & Peppar.
Vi erbjuder välkända läckerheter för alla sinnen. Vi serverar frukost, ställer upp med lunch eller fest för företag, slutna sällskap, matlagningskvällar, arrangemang till bröllop, events och konferenser. Vi har allt från smörrebröd, vegetarisk mat och bufféer till smörgåsbord, picnicmat och tapas. Vi kan erbjuda totallösning med mat och dryck kombinerad med underhållning och lokal!

Bildgalleri

 • Restaurang Hamn & Peppar
  Restaurang Hamn & Peppar
 • Restaurang Hamn & Peppar
  Restaurang Hamn & Peppar
 • Restaurang Hamn & Peppar
  Restaurang Hamn & Peppar

Catering & Arrangemang

Vi älskar att laga mat och använder alltid råvaror av högsta kvalitet. Vår passion, nyfikenhet och känsla är några av saker som vi förmedlar i allt det vi gör.

Ska Ni bjuda hem vänner eller ha en stor fest och inte vill laga maten själv? Vi hjälper gärna med att komponera Er meny! Vi skräddarsyr minnesrika arrangemang och aktiviteter till mycket förmånliga priser…

Om Restaurang Hamn & Peppar

Vi vill erbjuda äkta svensk husmanskost med råvaror utan några tillsatser i en varm miljö med lättsam, informell atmosfär. Allt detta serveras med kärlek och passion med mina duktiga medarbetare. Allt för att garantera Er en minnevärd upplevelse! Efter många år som krögare har jag fortfarande lika roligt på jobbet. Hoppas att Ni som kommer till Hamn & Peppar känner det.

Varmt välkomna!

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...

omdömen

 • John E.
  2014-08-14 19:13

  Industri-matsalar borde vara en egen kategori. Oavsett hamnområdet i Malmö eller elektronik-industriområdet i Kista så ser de likadana ut, och serverar... visa mer