Rent a Tent

Rent a Tent

08-743 08 ... Visa nummer
Finspångsgatan 52C
163 53 SPÅNGA

Om oss

Välkommen till Rent a Tent. Hos oss kan du hyra tält, möbler och utrustning till festen eller företagsarrangemanget. Tältuthyrning är något vi sysslat med i över 30 år - så vi vet vad som är viktigt för ett lyckat arrangemang.

Bildgalleri

  • Rent a Tent
    Rent a Tent
  • Rent a Tent
    Rent a Tent
  • Rent a Tent
    Rent a Tent

Tältuthyrning

Vi har ett fantastiskt stort sortiment av olika tältmodeller. Från olika storlekar till olika former. Dessutom kan alla våra partytält enkelt kombineras och på så sätt skapa unika tältlösningar. Våra största tält är på tusentals kvadratmeter så inget arrangemang är för stort eller för litet.

Möbler

Vi erbjuder även möbeluthyrning i toppklass. Vi har en mängd olika typer av stolar, bord, bänkset, ståbord m.m. Vårt stora uthyrningssortiment finns tillgängligt för dig oavsett om du hyr tält eller inte. Hyr möbler till festen eller konferensstolar till konferensen. Perfekt när nu behöver plats för fler.

Supertrevlig kundtjänst

Varje år har vi tusentals kunder med lika många unika arrangemang. Oavsett vad du behöver har vi lösningarna. Med våra olika hyresalternativ sätter du själv prislappen. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet. Kontakta oss gärna för en dialog om just ditt arrangemang.

omdömen

Rent a Tent har valt att inte tillåta omdömen.