Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Rekond B & L AB

Rekond B & L AB

08 - 710 8... Visa nummer
Hägernäsvägen 15
183 60 TÄBY

Om oss

Rekond B&L AB har funnits i över 20 år och vi vet vad din bil behöver för att sticka ut från mängden, oavsett om du bara vill ha en vanlig maskintvätt eller om du väljer en helrekond med lackkonservering tar vi hand om din bil och ger den det den behöver. Nyligen flyttade vi till KC Motors lokaler i Täby.

Bildgalleri

  • Rekond B & L AB
    Rekond B & L AB
  • Rekond B & L AB
    Rekond B & L AB

Brilliant Care lackkonservering

Brilliant Ceramic Protection är en av världens mest pålitliga lackkonserveringar. Brilliant Ceramic Protections framgång har produkten fått genom sin fantastiska hållbarhet och extrema reptålighet Skyddet är otroligt effektivt eftersom Brilliant Ceramic Protection skyddar mot fågelspill, trädsav och har ett 100%-igt skydd mot UV strålning vilket Brilliant Ceramic Protection är ensam om idag.

Brilliant Cares garanti är så pålitlig att världens biltillverkare arbetar med den i hela Europa och även i andra värdsdelar. Vi har ännu inte fått detta genomslag i Sverige under 2000-talet, vilket vi önskat. Svenska folket har inte haft den tron på hållbarheten, utan har tron att alla lackbehandlingar behöver uppgraderas som ger ökade kostnader för ägande av ny och begagnad bil.

Miljöpolicy

För oss professionella bilvårdare är miljöhänsyn en viktig del i verksamheten. Vi kan genom vår kunskap rekonditionera kundernas fordon med kvalitet, säkerhet och miljöomsorg som basvärden.

Vi ska:
- Sträva efter att följa lagstiftningen samt övriga krav som ställs på oss
- Öka kunskapen och medvetenheten kring miljöfrågor hos alla anställda
- Arbeta för att minska vår miljöpåverkan genom att använda produkter med minsta möjliga belastning på miljön
- Beakta miljön vid investeringar och inköp av varor och tjänster
- Ställa krav på, och aktivt påverka våra leverantörer
- Informera våra kunder att välja det miljövänligaste alternativet

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...