R. S. Elektroniktjänst AB

R. S. Elektroniktjänst AB

0503-104 5... Visa nummer
Gjutarvägen 1
544 50 HJO

Om oss

Vi på RS Elektroniktjänst AB arbetar med både utveckling och konstruktion av kundanpassad elektronik. Kontakta oss gärna!

Bildgalleri

 • R. S. Elektroniktjänst AB
  R. S. Elektroniktjänst AB
 • R. S. Elektroniktjänst AB
  R. S. Elektroniktjänst AB
 • R. S. Elektroniktjänst AB
  R. S. Elektroniktjänst AB
 • R. S. Elektroniktjänst AB
  R. S. Elektroniktjänst AB

Produkter

Att göra det mesta själva från idé till färdig produkt, har varit RS Elektroniktjänsts affärsidé och ambition sedan starten. Erfarenhet, kunnighet och spetskompetens skapar stor bredd inom utveckling och produktion.
Vår kunskapsbredd är stor, vilket ger möjlighet för konstruktion och produktion av elektronikprodukter inom många områden, allt från industriautomation, kraftelektronik och övervakningssystem till konsumentprodukter, timers, batteriladdare, styr- och sensorsystem m.m.
Har ni ett behov av en ny produkt eller funktion i er produkt, så vänd dig till vår utvecklingsavdelning. Där utvecklar vi ständigt nya produkter som bidrar till effektiva lösningar på kundernas problem.
Tack vare en flexibel organisation med korta kontaktvägar kan vi enkelt anpassa oss efter dina önskemål. Inga onödiga dröjsmål påverkar utveckling och tillverkning. Vi har också effektiva rutiner för inköp och logistik.
Vi jobbar alltid med kundens perspektiv för ögonen. Hög kvalitet är för oss en självklarhet, i allt från personal och arbetssätt till maskiner och slutresultat. Vi garanterar noll fel och hög tillförlitlighet på levererade produkter.
Rutiner för ständiga förbättringar är ett viktigt led i vår kvalitets- och miljöpolicy.
Hela vår elektronikproduktion är skyddad mot fel och dålig tillförlitlighet orsakad av statisk elektricitet – ESD.
Vi har resurser för yt-, hål- och modulmontering samt lackering. Egen prototyptillverkning och testning ingår i utvecklingsarbetet. Handmontering och lödning utförs av utbildade montörer med lång erfarenhet.

Om oss

RS Elektroniktjänst AB grundades 1985 och är placerat i Hjo. Idag har vi ca 30 st anställda på företaget som jobbar med både utveckling och konstruktion av kundanpassad elektronik. RS har som ambition att ligga i spetsen för utveckling inom avancerad elektronik.
Vi är specialister på elektroniklösningar och kostnadseffektiv, miljövänlig framtagning av produkter, direkt anpassade efter dina och andra kunders önskemål och krav.
Inom RS Elektroniktjänst har vi idéerna samtidigt som vi utvecklar, konstruerar och monterar elektronikprodukter.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...