Pyrmo Produkter AB

Pyrmo Produkter AB

040-22 90 ... Visa nummer
Trehögsgatan 9
213 76 MALMÖ

Om oss

Vi har specialiserat oss på import och försäljning av bilvårdsprodukter, lacker och slipmaterial. I vårt sortiment finner du Top Range, billacker från Octoral och samt flexibla slipmaterial från Indasa. Vi erbjuder även karosserireparationer och övrigt fordonsunderhåll.
/
/

Bildgalleri

  • Pyrmo Produkter AB
    Pyrmo Produkter AB
  • Pyrmo Produkter AB
    Pyrmo Produkter AB
  • Pyrmo Produkter AB
    Pyrmo Produkter AB

Välkommen till Pyrmo-Produkter AB

Här kommer vi inom kort att beskriva vårt företag som i många år specialiserat sig på högkvalitativa produkter för professionella karosserireparationer och övrigt fordonsunderhåll mm såsom bilvårds- och reparationsprodukter (fram till 2005 från vår tidigare leverantör Pyrmo-Chemie i Tyskland) under vårt varumärke TOP RANGE samt flexibla slipmaterial från INDASA och billacker från OCTORAL.

Välkommen – Roland Fransson

Top range

TOP RANGE erbjuder ett ytterst professionellt ”non-paint” program för karosserireparationer med höga kvalitetsanspråk och vi anpassar oss ständigt för marknadens nya krav. Vi tillhandahåller även produkter för fordonsreparation och underhåll samt produkter för hantverk och industri.

Octoral

OCTORAL är ett varumärke inom Valspar bv och produkterna tillverkas i Lelystad i Holland. Valspar bv har sedan 2004 tillhört Valspar Corporation U.S.A. Detta företag är ett av världens största färgtillverkare och startades i USA redan 1806.

OCTORAL erbjuder, över hela världen, högkvalitativa reparationslacker till bilsektorn samt lacker för tunga fordon och industrin till ett attraktivt pris.

En teknologi av högsta kvalitet tillsammans med en certifiering baserad på ISO9001/14001 med ytterst stränga kvalitetskrav på konstant produktkvalitet och en sund miljöpolitik förser kunden med innovativa lackprodukter. Detta tillsammans med en effektivitet av snabb kommunikation, informationsflöden och beslutsfattande medför för kundens del en stor fördel och ökad tillfredsställelse.

Indasa

INDASA, som är lokaliserat i Portugal, har sedan starten 1979 utvecklats till en av Europas ledande tillverkare av högkvalitativt flexibelt slipmaterial. Kontinuerligt har deras produktsortiment förbättrats och åtskilliga investeringar i tillverkningsprocessen har gjort INDASA till en ytterst modern tillverkningsenhet, allt för att uppfylla kunders behov och för dem att använda sig av de senaste ytbehandlingsteknikerna.

Endast högsta kvalitetsråvaror och FEPA-anpassade mineralkorn används i tillverkningsprocessen av INDASA´s belagda slipmaterial för att alltid erhålla en konstant kornstorlek.

INDASA exporterar 80 % av sin produktionskapacitet till sina sju dotterbolag samt till över 75 länder med utvalda distributörer och partners.

Vi, på Pyrmo-Produkter AB, har sedan 1989 marknadsfört INDASA´s produkter i Sverige och sedan 2002 även i Danmark. Vi erbjuder bileftermarknaden, fordonsindustrin, trä- och målerisektorn m fl ett brett och djupt sortiment av sliprondeller (kardborre- och självhäftande-), torr- och våtslipsark, sliprullar, smärgelduk, slipband mm för hand- och maskinslipning. Vi har även ett stort utbud av tillbehör som slipfilar, slipblock och slipmaskiner mm.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...