Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies.

Per Larsson BMT AB

Per Larsson BMT AB

08 - 711 0... Visa nummer
Regulatorvägen 7
141 49 HUDDINGE

Följ oss på sociala nätverk

Om oss


Som BMW-ägare ska Du känna Dig särskilt välkommen till vår bilverkstad. Vi kör själva BMW och tror oss veta att BMW-ägare verkligen gillar köra och bryr sig extra mycket om sin fina bil. BMW-ägare är speciella och det är vi också. Vi har lång erfarenhet och ett gediget kunnande samt gillar att arbeta med BMW-bilar. Dessutom har vi den absolut senaste och bästa tekniska utrustning. Vi gör alltid vårt yttersta, för att just Din bils funktioner verkligen ska komma till sin rätt.

Bildgalleri

 • Per Larsson BMT AB
  Per Larsson BMT AB
 • Per Larsson BMT AB
  Per Larsson BMT AB
 • Per Larsson BMT AB
  Per Larsson BMT AB
 • Per Larsson BMT AB
  Per Larsson BMT AB
 • Per Larsson BMT AB
  Per Larsson BMT AB

Specialistkompetens

All vår personal har en mycket hög och bred kompetens.
Exempelvis:

Per har massor av kunskaper samt många års erfarenhet av problemlösning motorer och bilar, inklusive avancerade styrutrustningar, på både bensin och dieselmotorer, såväl på standard som tävlingsbilar.

Peter är vår mycket duktiga och erfarne tekniker med specialitet på hjulinställning, med de senaste avancerade instrumenten, på alla bilfabrikat, personbilar såväl som lätta lastbilar och husbilar.

Hjulinställning

Hjulinställning är en av våra specialiteter Vi utför uppmätning och justering av såväl fram som bakvagn i vår välutrustade och för ändamålet separata verkstadslokal. Här har vi den modernaste utrustningen, helt ny sedan hösten 2014, samt personal med såväl kompetens som mångårig erfarenhet.

Däck och fälg

Vi utför alla förekommande arbeten på däck och fälg. Vi har helt ny och modern utrustning, däcks och balanseringsmaskiner, inklusive hjultvätt. Även ny och anpassad lyft samt nya hjulinställningsinstrument. Krav på vinterdäck under perioden 1 december till 31 mars.

Obs! Mönsterdjup vinterdäck skall vara minst 3mm! Mönsterdjup sommardäck, minst 1,6 mm! Glöm inte boka tid även för hjulinställning!

Förvaring hjul

I mån av plats erbjuder vi våra kunder förvaring av vinter respektive sommarhjul.I samband med hjulskifte, passa på och få hjulen balanserade samt hjulinställningen justerad. Allt för bästa komfort och säkerhet samt minsta däckslitage.

Service

Vår verkstad är en fullserviceanläggning för service och reparation av i första hand BMW bilar där vi är specialister. Vi utför alla förekommande arbeten samt säljer original-reservdelar och tillbehör. Vi har alla de moderna och avancerade verktyg som krävs, inklusive BMW:s allra senaste Diagnostik och programerutrustning, ISIS. I mån av tid servar och reparerar vi även andra bilmärken. Om så önskas har vi vanligtvis möjlighet tillhandahålla lånebil till låg kostnad under tiden din bil är hos oss för service eller reparation. Efterfrågas i samband med beställning av arbete. För mer information, läs mer under lånebil.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...