Pallinvest i Örebro AB

Pallinvest i Örebro AB

019-18 83 ... Visa nummer
Skvadronvägen 11
702 27 ÖREBRO

Om oss

Pallinvest AB är ett företag som har flerårig erfarenhet av lastpallar. Vi köper, säljer och renoverar lastpallar, pallkragar och träemballage. Nytillverkning, specialdimensioner och reparationsuppdrag med snabba leveranser med egna transportbilar 2-3 dagar efter beställningsdag.

Bildgalleri

  • Pallinvest i Örebro AB
    Pallinvest i Örebro AB

Om oss

Pallinvest i Örebro AB startades 2001. Vi var då ett litet företag som tillverkade och reparerade lastpallar. Idag har vi vuxit så att vi är omkring 10 anställda.
Vi har egna lastbilar viket gör att vi kan anpassa oss till kundernas behov och kan garantera snabba leveranser. Vår pallsorteringsmaskin gör att kvaliteten på begagnade lastpallar hålls hög och jämn.

Vår höga kvalitet och våra snabba leveranser har gjort att vi för varje år stärkt vår position på lastpall marknaden. Den långa erfarenheten och vår kunniga personal har lett till att vi för varje år skaffar oss fler och nöjdare kunder. Detta är även vårt mål, att hela tiden utveckla våra produkter och våra speditionssätt så att våra kunder blir ännu nöjdare. Nöjda kunder är vad som gör Pallinvest i Örebro AB framgångsrikt.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...