PÅ Media

PÅ Media

08-599 080... Visa nummer
Västberga allé 26
126 30 HÄGERSTEN

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

PÅ Media är ett kvalitéts-tryckeri och en prisbelönad kreativ produktions- och kommunikationsbyrå. Vi är den nya tidens byrå som smart kombinerar tryck och digitala kanaler som Crossmedia - Marketing Automation.

Bildgalleri

 • PÅ Media
  PÅ Media
 • PÅ Media
  PÅ Media
 • PÅ Media
  PÅ Media
 • PÅ Media
  PÅ Media
 • PÅ Media
  PÅ Media
 • PÅ Media
  PÅ Media
 • PÅ Media
  PÅ Media
 • PÅ Media
  PÅ Media
 • PÅ Media
  PÅ Media
 • PÅ Media
  PÅ Media

Om oss

PÅ Media är en prisbelönad kreativ produktions- och kommunikationsbyrå med eget tryckeri. PÅ Media är den nya tidens kreativa produktionsbyrå och kommunikationsbyrå som erbjuder en helhet vare sig det är tryckt eller digital produktion och kommunikation. PÅ Media producerar datadriven flerkanalskommunikation som Marketing Automation och har gjort det sedan 2009. För övrigt har PÅ Media varit verksamt sedan år 2000. Vi sitter med eget tryckeri och storformatsproduktion i Stockholm. PÅ Media står för hög kvalitet, service, leveranssäkerhet och en tydlig miljöpolicy. Vi är FSC®-certifierade av Rainforest Alliance.

Print

PÅ Media tryckeri med hög kvalitet och snabba leveranser

PÅ Media har varit tryckeri i över 15 år med ett starkt varumärke för trycksaker som står för hög kvalitet och vi är ett pålitligt företag med snabba leveranser. Med egen storformatsproduktion producerar vi även produkter till event och mässor med mera. Vi har en tydlig miljöpolicy och är FSC®-certifierade.

Vi producerar det mesta inom trycksaker
PÅ Media producerar många olika typer av trycksaker och vi erbjuder dig vår expertis och goda service från start till leverans. Vi vill att du ska känna trygghet genom hela kedjan och känna dig nöjd när du får din tryckta slutprodukt i din hand. Du ska vara i trygga händer hos oss.

Vi erbjuder offsettryck i både stora arkpressar och digital offsetpress med bästa kvalité som en HP Indigo. PÅ Media använder både offsettryck och digitaltryck för att vara flexibla – för att du ska få det bästa som passar din tryck-produktion utifrån pris, format, dekorfärg eller fyrfärg och andra parametrar.

Creative

En kreativ partner för allt inom grafisk och digital produktion

Vi arbetar ihop med marknadsavdelningar och reklambyråer som en kreativ och idépartner för både trycksaker och digital produktion. Strategi, utbildning, idéarbete ingår även i våra kreativa tjänster inom crossmedia marketing. Utöver det gör vi uppdrag inom original och layout, retusch, foto och filmproduktion.

CROSSMEDIA MARKETING

PÅ Media är en prisbelönad produktionsbyrå med starkt fokus att kombinera olika kanaler för att hjälpa våra kunder att få bäst effekt på sin marknadsföring och eventhantering med hjälp av crossmediateknik. Vi är ett av Sveriges främsta företag inom crossmedia marketing som Marketing Automation, Event Automation och Lead Automation.

PÅ Media har arbetat med crossmedia-produktion sedan 2009, vilket ger oss värdefull erfarenhet som vi gärna delar med oss av till våra kunder. Idag är trenden hetare än någonsin att använda Marketing Automation och med Crossmedia Marketing har vi den bredaste lösningen att erbjuda. Med crossmedia arbetar man effektivt i flera kanaler som tryck och digital kanaler. Vi anser att om man kan få marknads- och säljavdelningen mer synkroniserad och arbeta närmare varandra kommer det att skapa förståelse, effektivisera, underlätta och höja resultaten. PÅ Medias lösning underlättar samspel mellan marknads- och säljavdelning vid marknadsföring, leads-hantering samt event-hantering. Tveka inte att kontakta oss för att få veta mer.

Effektiviserad marknadsföring och trycksakshantering med bra lösningar

För att underlätta och effektivisera din marknadsföring, eventhantering och trycksakshantering har vi bra lösningar för våra kunder. Marknadsportaler/Web to Print, Campaign Manager för marknadsföring och eventhantering, appar för intern och extern kommunikation, WordPress-lösningar för hemsidor och e-handel.

Öppettider

Just nu Stängt

Ordinarie öppettider

MÅNDAG
8:30 - 17:00
TISDAG
8:30 - 17:00
ONSDAG
8:30 - 17:00
TORSDAG
8:30 - 17:00
FREDAG
8:30 - 15:00
LÖRDAG
Stängt
SÖNDAG
Stängt

Företaget har inte angivit några avvikande öppettider.