Optique KlarSynt

Optique KlarSynt

019-14 50 ... Visa nummer
Köpmangatan 13
702 10 ÖREBRO

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

I vår butik hittar du marknadens bredaste sortiment av bågar, glas och linser - allt från budget till lyx. Vi har bågar i alla prisklasser, enkelslipade glas, glas med avancerade slipningar som ger dig synkomfort utöver det vanliga samt alla sorters kontaktlinser. Välkomna!

Bildgalleri

 • Optique KlarSynt
  Optique KlarSynt
 • Optique KlarSynt
  Optique KlarSynt
 • Optique KlarSynt
  Optique KlarSynt
 • Optique KlarSynt
  Optique KlarSynt
 • Optique KlarSynt
  Optique KlarSynt

Glasögon – både synmedel och accessoar

Vi på KlarSynt brukar säga att glasögon ska hjälpa dig att se bra, men också att se bra ut. De ska sitta skönt, passa din personlighet och ha glas som är anpassade för just ditt synfel och din livsstil. De ska kännas rätt både som synmedel och accessoar helt enkelt!Solglasögon – snyggt, bekvämt & säkert

Vi älskar att vara ute i solen! Och ett par snygga solglasögon är inte bara en accessoar eller en bekvämlighetsgrej – de hjälper till att skydda dina ögon från skadlig strålning. I våra butiker hittar du ett brett utbud av solglasögon i alla stilar – allt från de senaste trenderna till sportiga eller mer klassiska modeller.


Linser för alla

Linsutbudet är idag väldigt stort – med många olika linssorter och koncept – så det är enklare än någonsin att hitta ett alternativ som passar dig! Allt från linser du kan ha dygnet runt till engångslinser du slänger när dagen är slut. Det absolut viktigaste i valet av linser är att de passar just dig och din livsstil. Våra kompetenta optiker hjälper dig gärna att hitta det bästa alternativet.

omdömen

Optique KlarSynt har valt att inte tillåta omdömen.