Optiker Almå AB

Optiker Almå AB

013-13 60 ... Visa nummer
Nygatan 18
582 19 LINKÖPING

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Glasögon och kontaktlinser för alla tillfällen! Hos oss får du alltid hög kvalitet till ett bra pris. Välkommen in till oss!

Vi älskar ögon som ler!

Optiker Almå är ett familjeföretag med lång erfarenhet och bred kompetens som sätter dig som kund i centrum. Välkommen till oss!

Synundersökning
Ser du suddigt, har svårt att fokusera, lider av huvudvärk, trötthet eller grusiga ögon? Då kan det vara dags att kolla upp synen. Synen förändras med tiden så vi rekommenderar att göra synundersökningar regelbundet.

Ögonhälsa
Att gå på hälsoundersökning är en självklarhet för de flesta av oss. Att gå på ögonhälsoundersökning borde vara lika självklart. Fråga din optiker eller läs mer här. Du även boka tid hos vår ögonläkare Anders Granberg.

Glasögon
I vår butik finns det senaste modet på bågar. Vi har många olika slags modeller och märken för att du ska kunna hitta glasögonen som passar just dig.

Kontaktlinser
Idag kan nästan alla ha kontaktlinser då de finns för de flesta synfel. De nya materialen släpper igenom mer syre vilket känns bekvämare och är hälsosammare för dina ögon.

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...