Oljesäljarna i Norr AB

Oljesäljarna i Norr AB

0920-25 05... Visa nummer
Cementvägen 2
973 45 LULEÅ

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Vi är en komplett leverantör av diesel, eldningsolja, smörjmedel, kemprodukter och tillbehör. Vi har ett brett utbud som är anpassat både för professionellt och privat bruk.

Bildgalleri

  • Oljesäljarna i Norr AB
    Oljesäljarna i Norr AB
  • Oljesäljarna i Norr AB
    Oljesäljarna i Norr AB

Hos oss hittar du motor-, transmissions-, hydraul- och industrioljor samt en mängd olika smörjfetter. Vi har också kemtekniska produkter som alkylatbensin, AdBlue, spolarvätskor, glykoler, avfettnings- och rengöringsmedel. Med andra ord hittar du nästan allt för dina maskiner och fordon hos oss.

Vi levererar direkt till dig eller besök vår välsorterade butik och vårt hämtlager på Cementvägen 2, Storheden i Luleå, där har vi våra storsäljare från Texaco, Lahega, Yara, Aspen och Germ.

Vi har också AGA gasol i olika emballage för bl.a. grillen, husvagnen eller myggfångaren.

För oss är det självklart med ett personligt bemötande och flexibla lösningar. Vi har lång erfarenhet i branschen och vi hjälper dig att hitta rätt produkt för dina behov eller din verksamhet.

Vi är certifierad återförsäljare till Preem

En trygghet för dig som kund. Det innebär att vi alltid har uppdaterad kunskap om produkter, lagar, miljö och säkerhet. Vi uppfyller de höga krav som Preem ställer på sina återförsäljare.

Vi är specialister på leveranser till lantbruk, skogsbruk, entreprenad, villa, åkerier, båtar och industrier. Närhet, flexibilitet och god lokalkännedom är vår styrka.

Välkommen till oss!

omdömen

Innehållet nedan är skapat av våra användare
Hämtar...