Nybergs Kakel & Golv AB

Nybergs Kakel & Golv AB

Om oss

Vi vänder oss till privatkunder såväl som företagskunder. Med många års erfarenhet i branschen vet vi vad som behövs för att få nöjda kunder. Punktlighet och nogrannhet är våra ledord. Med speciellt utvalda samarbetspartners utförs våra jobb med högsta kvalitet.

Nybergs kakel & golv ab är anslutet och auktoriserat hos GVK vilket gör att du som kund kan känna dig trygg att jobben utförs enligt gällande branschregler.

Bildgalleri

  • Nybergs Kakel & Golv AB
    Nybergs Kakel & Golv AB
  • Nybergs Kakel & Golv AB
    Nybergs Kakel & Golv AB
  • Nybergs Kakel & Golv AB
    Nybergs Kakel & Golv AB

Nybergs Kakel & Golv i Stockholm

Med Nybergs Kakel & Golv får du alltid bäst resultat på din renovering. Vi har över tio års erfarenhet i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare vår punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en stor krets av nöjda kunder genom åren!

Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantörer inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Som samordnare av projektet utför vi då alla delar av din renovering under ett tak.

Självklart är vi också anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering av våtrum och badrum.

Våra tjänster

För dig som behöver hjälp med golvläggning eller golvslipning i Stockholm är Nybergs Kakel & Golv det självklara valet. Vi arbetar med allt från massiva golv till klinker eller lamellparkett och hjälper dig även att renovera och underhålla dina trägolv på bästa sätt.

Vi erbjuder självklart även tjänster för mattläggning av högsta kvalitet i material som t.ex. plast, linoleum och textil. Fråga oss om vilken typ av mattor som passar bäst för just dig och ditt rum.

Hos Nybergs Kakel & Golv får du även tillgång till tjänster för köksrenovering och badrumsrenovering i toppklass. Våra duktiga hantverkare hjälper dig vare sig du vill ha hjälp med en enklare plattsättning eller utföra en totalrenovering med utbyte av hela din köksinredning.

Vi hjälper dig

Våra kunder är både privatpersoner och företag som söker hjälp med allt från köksrenovering till golvläggning och enklare måleriarbeten. De flesta av våra beställare finns på orter som Huddinge, Enskede och Nacka men vi utför självklart arbeten i hela Stockholmsområdet.

Låter det intressant? Kontakta oss redan idag på info@nybergsgolv.se så hjälper vi dig med din förfrågan. Självklart skickar vi också en kostnadsfri offert till dig om du önskar det.