Nybergs Bil

Nybergs Bil

036-30 46 ... Visa nummer
Bilförsäljning
036-30 46 ... Visa nummer
Odengatan 38
553 23 JÖNKÖPING

Följ oss på sociala nätverk

Om oss

Nya bilar, begagnade bilar och bilverkstäder i världsklass
Hos oss är det enkelt att köpa bil och vi erbjuder tjänster som gör ditt bilägande tryggt och bekvämt. Vi säljer, reparerar och servar nya och begagnade bilar och är återförsäljare för Volvo, Ford, Renault och Dacia.
/
/

Bildgalleri

 • Nybergs Bil
  Nybergs Bil
 • Nybergs Bil
  Nybergs Bil
 • Nybergs Bil
  Nybergs Bil
 • Nybergs Bil
  Nybergs Bil
 • Nybergs Bil
  Nybergs Bil
 • Nybergs Bil
  Nybergs Bil
 • Nybergs Bil
  Nybergs Bil
 • Nybergs Bil
  Nybergs Bil

Företaget

Om oss på Nybergs Bil
Nybergs Bil är ett privatägt bilföretag i andra generationen med ca 160 anställda i Jönköping, Nässjö och Eksjö. Vi omsätter över 1 miljard och säljer över 4 000 nya och begagnade bilar. Med Volvo, Renault, Ford och Dacia i vårt modellprogram erbjuder vi marknadens bredaste och säkraste personbilsprogram med allt ifrån Renault Clio, Ford Focus till Volvo XC90, samt Renault och Fords breda transportbilsprogram.Vi erbjuder dessutom marknadens i särklass bredaste miljöbilsprogram. Hertz biluthyrning ingår i företagets verksamhet och vi har över 250 hyrbilar/transportbilar till ditt förfogande. Vi levererar allt som tillhör ditt bilägande.


Vår affärsidé
Att sälja, reparera och marknadsföra Volvo, Renault, Ford och Dacia personbilar samt Renault och Ford transportbilar. Erbjuda komplett service med mjukvaror och hålla hög kvalité för att skapa goda och långvariga kundrelationer.

Fullserviceanläggningar
För att du som kund skall känna dig trygg i ditt bilval tillhandahåller vi på Nybergs Bil ett komplett bilkoncept. Vi bedriver verksamhet i Jönköping, Nässjö och Eksjö inom följande områden:
– Försäljning av Volvo, Renault, Ford och Dacia och begagnade bilar i Jönköping och Nässjö.
– Försäljning av lätta transportbilar.
– Bilverkstad och skadeverkstad.

– Reservdelsbutik med tillbehör.

– Trygghets- och serviceavtal med förutbestämd månadskostnad.
– Hyrbilar av senaste årsmodell.
– Däckverkstad med fullt sortiment av sommar- och vinterhjul.
– Finansiering med förmånlig ränta och leasingverksamhet via Volvofinans.
– Försäkring.
– Volvokort.

Kontantlös betalning
För er och vår säkerhet skull har vi kontantlös betalning. Det går endast att betala med Volvokort, bankkort/kreditkort i verkstad, butik och biluthyrning. Vi accepterar de flesta bankkort. Har du inget ordnar vi ett Volvokort direkt till dig.Betalning av bil vid leverans sker genom överföring till vår bankkonto SEB 5146-10 760 64 eller bankgiro 545-3519. Överföringen måste genomföras 4 bankdagar innan leveransen. Du kan också betala med postväxel utställd på Nybergs Bil AB. Vid köp av bil tar vi ej emot kort eller kontanter.

Högsta kreditvärdighet
Vi har högsta kreditvärdighet samt är miljö och kvalitetscertifierade. Sigillet är utfärdat av UC AB. De företag som innehar sigillet har högsta kreditvärdighet. Vill ni veta mer om UC riskklasser för kreditvärdighet gå in på www.uc.se/risksigill.

Sekretess
Vi behandlar information om kunder med sekretess. När det krävs enligt lag får vi frisläppa konfidentiell information. Uppdragsgivare meddelas om vilken information som lämnas om inte myndigheten ålägger oss med sekretess

omdömen

Nybergs Bil har valt att inte tillåta omdömen.